Γιαουρτάκι αλά ελληνικά από... τουρκική εταιρεία!!!!

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Το [flash] είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Γιαουρτάκι αλά ελληνικά από... τουρκική εταιρεία!!!!

Re: Γιαουρτάκι αλά ελληνικά από... τουρκική εταιρεία!!!!

από jimis » Παρ Οκτ 21, 2011 1:18 am

Καλά είναι νόμιμο τώρα αυτό στο Αμέρικα; Πουλάνε τούρκικο προϊόν για ελληνικό και δεν τρέχει τίποτα; Όχι ότι με νοιάζει δηλαδή για τη χασούρα της ΦΑΓΕ και της κάθε κωλοεταιρείας αλλά μου κάνει εντύπωση..

Re: Γιαουρτάκι αλά ελληνικά από... τουρκική εταιρεία!!!!

από eagle80 » Σάβ Αύγ 20, 2011 1:09 pm

Ένα έχω να πω: πολύ μάγκας ο τύπος που έστησε την επιχείρηση αυτή και απ' την άλλη πολύ μακάκες οι δικοί μας που κατάφεραν (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να πουλάει λιγότερο το πραγματικά αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι. Μέχρι να πάρουμε χαμπάρι εδώ στην ψωροκώσταινα πως γίνεται το promotion, θα μας έχουν πάρει και τα σώβρακα οι ξένοι. Δυστυχώς, είμαστε 100 χρόνια πίσω σε αυτή τη χώρα.

Re: Γιαουρτάκι αλά ελληνικά από... τουρκική εταιρεία!!!!

από zofos » Παρ Αύγ 19, 2011 10:24 pm

Μα εμείς τα γιαούρτια δεν τ6α έχουμε για το εμπόριο αλλά για τους ...πολιτικούς!!!

Γιαουρτάκι αλά ελληνικά από... τουρκική εταιρεία!!!!

από Joker » Παρ Αύγ 19, 2011 3:50 pm

Η μόδα που κατακτά την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ακούει στο όνομα «γιαούρτι αλά ελληνικά». Θα περίμενε κανείς οι ελληνικές εταιρίες να κατέχουν τα σκήπτρα στην αγορά του περιζήτητου επιδορπίου. Κι όμως, leader ανακηρύσσεται με διαφορά η εταιρία «Τσομπάνη», που ανήκει στον μόλις 39 ετών Τούρκο επιχειρηματία Χαμντί Ουλουκάγια.

Πρόκειται για μια ταχέως αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση, που μετρά έξι χρόνια ζωής, κατέχοντας ήδη μερίδιο 9% στο σύνολο της αγοράς γιαουρτιού, με τη ΦΑΓΕ να ακολουθεί με 4%. Το προϊόν λανσάρεται ως ελληνικό γιαούρτι, ενώ ο υπεύθυνος παραγωγής Μουσταφά Ντογάν εξηγεί ότι το μυστικό που κάνει «πραγματικά ελληνικό» τον «Τσομπάνη» δεν είναι κάποιο συστατικό, αλλά η αγάπη και το πάθος του για το προϊόν.

Πηγή: dimokratianews.gr
Θα παλαβώσουμε εντελώς!! Μιλάμε για κρίση αλλά τελικά ούτε τα δικά μας original προϊόντα δεν είμαστε ικανοί να προωθήσουμε σωστά. Πόσο στον ύπνο μας έχουν πιάσει οι Τουρκοι, ρε παιδιά; Έλεος!!!

Κορυφή