Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

"Πέθανε" το router??

Επεξεργαστές, μητρικές, κάρτες γραφικών, προγράμματα, εφαρμογές, θέματα λειτουργικών συστημάτων (Windows, Linux, MacOS) και γενικά ό,τι έχει να κάνει με το υλικό και το λογισμικό του του Η/Υ μας

"Πέθανε" το router??

Δημοσίευσηαπό fever13 » Σάβ Νοέμ 10, 2012 12:57 am

Έχω ένα router Zyxel 660hw-t1 v2 και επιχείρησα σήμερα να κάνω μια αναβάθμιση firmware γιατί αντιμετώπιζα κάτι προβληματάκια.

Δυστυχώς όμως κατά το uploading του αρχείου .bin η αναβάθμιση έμεινε στη μέση και το μηχάνημα τα παιξε!!! :sad:

Τώρα δεν λειτουργεί καθόλου και αναβοσβήνει μόνο το power led συνεχώς.

Μάλιστα δεν μπορώ να μπω καθόλου και στο admin για να κάνω επαναφορά αλλά ούτε και hard reset γίνεται. :angry:

Υπάρχει κάποια λύση ή "πέθανε" το ρουτεράκι?
Άβαταρ μέλους
fever13
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 10, 2012 12:48 am

Re: "Πέθανε" το router??

Δημοσίευσηαπό neo » Κυρ Νοέμ 18, 2012 1:17 pm

Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Κάπου από πίσω έχει ένα κουμπάκι reset. Πάτησέ το παρατεταμένα για 10 δευτερόλεπτα και λογικά θα επανέλθει.

Αν δεν λυθεί το πρόβλημά σου, μπορείς να ζητήσεις τεχνική υποστήριξη από την Digital SIMA: http://www.digitalsima.gr. Είσαι εντός εγγύησης;
neo
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 23, 2010 9:34 pm


Επιστροφή στο Software / Hardware

cron