Kyle XY

Εδώ συζητάμε για αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και ό,τι αφορά γενικότερα τη μικρή οθόνη
Απάντηση

Ποιά η άποψή σας για τη σειρά Kyle XY;

Μπορείτε να επιλέξετε 1 επιλογή

 
 
Προβολή αποτελεσμάτων

Άβαταρ μέλους
active
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: Παρ Οκτ 02, 2009 4:10 pm

Kyle XY

Δημοσίευση από active »

Εικόνα

Ξεκινάω σιγά-σιγά τις αμερικανικές σειρές, με πρώτο το εξαιρετικό Kyle XY που ξεκίνησε πρόσφατα να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 (αν κι εγώ προτίμησα να το απολαύσω από το net, γιατί δεν άντεχα την αναμονή). Η υπόθεση έχει ως εξής:

Τον λένε Kyle, είναι 16 χρονών και δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του. Εμφανίζεται ξαφνικά σε ένα δάσος... χωρίς να ξέρει ποιος είναι και από πού έρχεται.

Οδηγείται σε ένα ίδρυμα εφήβων, όπου τον αναλαμβάνει μία ψυχολόγος. Εκείνη σύντομα καταλαβαίνει ότι το παιδί χρειάζεται επιπλέον φροντίδα. Έτσι, αποφασίζει να τον περιθάλψει η ίδια προσωπικά και τον παίρνει στο σπίτι της, για να ζήσει μαζί με την οικογένειά της.

Σύντομα όλοι θα ανακαλύψουν ότι ο Kyle είναι ένα πλάσμα διαφορετικό, με μοναδικές ικανότητες. Δεν καταλαβαίνει τα ανθρώπινα συναισθήματα και είναι τελείως άχαρος στις ανθρώπινες σχέσεις. Όμως, μπορεί να μαθαίνει καινούργια πράγματα και να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες, με την ταχύτητα του φωτός!

Κάθε επεισόδιο του Kyle XY προσθέτει μερικά κομμάτια στο puzzle, αλλά γεννά και καινούργια ερωτηματικά. Η ταυτότητα του Kyle παραμένει ένα μυστήριο. Θα καταφέρετε να το εξιχνιάσετε;

Πρωταγωνιστεί ο Matt Dallas.



Επίσημη Ιστοσελίδα:

http://abcfamily.go.com/shows/kyle-xy

Cast:

Matt Dallas... Kyle
Marguerite MacIntyre... Nicole Trager
Bruce Thomas... Stephen Trager
April Matson... Lori Trager
Jean-Luc Bilodeau... Josh Trager
Chris Olivero... Declan McDonough
Kirsten Prout... Amanda Bloom
Jaimie Alexander... Jessi XX
Nicholas Lea... Tom Foss
Magda Apanowicz... Andy Jensen
Chelan Simmons... Hillary

* Ενημερώνω όσους δεν το γνωρίζουν ότι το ΑΒC Family, που έδειχνε τη σειρά στην Αμερική, αποφάσισε πέρυσι να τη διακόψει απότομα στην 3η σεζον, προς απογοήτευση χιλιάδων φανς.
Άβαταρ μέλους
evelyn977
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 21, 2010 3:07 am

Re: Kyle XY

Δημοσίευση από evelyn977 »

Φοβερή σειρά! Έχω δει τα περισσότερα επεισόδια της πρώτης σεζόν από πέρυσι και μου άρεσε πολύ. Κρίμα που την έκοψαν.. :sad:
Άβαταρ μέλους
maraki387
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 21, 2010 3:13 am

Re: Kyle XY

Δημοσίευση από maraki387 »

Περιλήψεις Επεισοδίων

Προσοχή: Όποιος δεν έχει δει κάποια από τα επεισόδια και δεν θέλει να μάθει τι θα γίνει, ΜΗΝ προχωρήσει στην ανάγνωση αυτού του post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kyle XY - 1ος κύκλος

Επ. 1 - Pilot
Το κουβάρι της ζωής του Κάιλ ξετυλίγεται σταδιακά, όταν η οικογένεια Τράγκερς τον βρίσκει εγκαταλελειμμένο και γυμνό μέσα στο δάσος. Ο Κάιλ είναι ένα διαφορετικό πλάσμα, έχει εξαιρετικές διανοητικές ικανότητες, διαφορετικές εγκεφαλικές λειτουργίες και μία ιδιομορφία: δεν έχει αφαλό! Η οικογένεια αναρωτιέται ποιο είναι αυτό το πλάσμα, από ποιον κόσμο έρχεται και το πιο σημαντικό… ποιο είναι το παρελθόν του.
Επ. 2 - Sleepless in Seattle
Ο Κάιλ δεν έχει καμία αίσθηση του χρόνου και του ρόλου που αυτός παίζει στη ζωή μας. Αναρωτιέται διαρκώς γιατί όλοι γύρω του είναι τόσο εξαρτημένοι από το χρόνο και δεν αφήνονται πιο ελεύθεροι. Επίσης, ο νεαρός αυτός έφηβος έχει άλλη μία ιδιομορφία: μένει άγρυπνος και δεν έχει αίσθηση της κούρασης, ενώ το πιο περίεργο χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν γνωρίζει τίποτα από το παρελθόν του. Έτσι, η οικογένεια Τράγκερς προσπαθεί να διαγνώσει τι συμβαίνει με αυτό το πλάσμα…
Επ. 3 - The lies that bind
Για τον Κάιλ η ανθρώπινη συμπεριφορά είναι ακατανόητη, μιας και προσπαθεί να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι λένε συνέχεια μικρά και μεγάλα ψέματα και δεν λένε ποτέ την πραγματική αλήθεια. Στο μεταξύ ο δρ. Μπριν, ειδικός στη γενετική, αποκαλύπτει στην οικογένεια ότι έχει βρει ένα σκελετό στην περιοχή που βρέθηκε ο Κάιλ και πιστεύει ότι τα δύο γεγονότα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με κάποιον τρόπο.
Επ. 4 - Diving in
Για τον Κάιλ το πρώτο ερωτικό σκίρτημα είναι πολύ κοντά… Νοιώθει μία μυστήρια έλξη για τη νεαρή γειτόνισσα, όμως δεν μπορεί να κατανοήσει τι συμβαίνει μέσα του και νοιώθει τόσο ωραία όταν τη βλέπει. Άραγε η ιδιομορφία που έχει στο σώμα του θα τον εμποδίσει να εκφράσει τα συναισθήματά του; Παράλληλα, κάποιος από το παρελθόν του Κάιλ εμφανίζεται στη ζωή του και τον αναστατώνει…

Επ. 5 - This is not a test
Ο Τομ Φος είναι ένας μυστήριος άντρας που έρχεται από το σκοτεινό παρελθόν του Κάιλ. Θα προσπαθήσει να εντοπίσει την οικογένεια που φιλοξενεί τον Κάιλ και να γεμίσει το σπίτι με κοριούς. Στο μεταξύ είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο και ο Κάιλ είναι ενθουσιασμένος με τις καινούργιες προκλήσεις που θα συναντήσει.

Επ. 6 - Blame it on the rain
Ο Κάιλ έχει αρχίσει να αναρωτιέται ποιος είναι και από πού έρχεται. Είναι αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο της ύπαρξής του και να εξηγήσει τη μοναδική του ιδιομορφία. Νοιώθει οργή, θυμό και απογοήτευση που είναι τόσο διαφορετικός. Μέσα στην ανησυχία του όμως, ένα βιβλίο με σημειώσεις για τη ζωή του θα του αποκαλύψουν πολλά και θα τον φέρουν πιο κοντά στις απαντήσεις που ζητάει.

Επ. 7 - Kyle got game
Ο Κάιλ αρχίζει να έχει εφιάλτες και πιστεύει ότι είναι εικόνες από το παρελθόν του. Στο μεταξύ η Νικόλ προσπαθεί να βρει τι συνδέει τον άντρα που βλέπει στους εφιάλτες του ο Κάιλ, με το πτώμα που βρέθηκε στο δάσος. Στις έρευνες που πραγματοποιεί, ανακαλύπτει ένα βιβλίο γραμμένο από ένα καθηγητή ειδικό στην ανάλυση της δύναμης του ανθρώπινου μυαλού. Θα αποκαλυφθεί άραγε η άγνωστη ζωή του Κάιλ;

Επ. 8 - Memory serves
Ο Κάιλ είναι απελπισμένος γιατί δεν βρίσκει τις κατάλληλες πληροφορίες για το παρελθόν του. Τότε έρχεται ο Ντικλάν και του προτείνει να επισκεφθεί το πανεπιστήμιο στην Ουάσιγκτον. Ο Κάιλ εκεί γνωρίζει τον Δρ. Κερν και του αποκαλύπτει ότι κάποτε δίδασκε ένα φοιτητή που έμοιαζε φυσιογνωμικά στον Κάιλ, το όνομα του είναι Άνταμ. Ποιος είναι ο Άνταμ και ποιες απαντήσεις μπορεί να δώσει για στον Κάιλ;

Επ. 9 - Overhead
Ένας δικηγόρος πυροβολείται μαζί με μια πόρνη πολυτελείας. Η αστυνομία βρίσκει τα πτώματα μέσα στο αυτοκίνητο. Η δολοφονία παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών γιατί η γυναίκα αποδεικνύεται πως είχε διασυνδέσεις με εμπόρους ναρκωτικών.

Επ. 10 - Endgame
Μια κοσμική παντρεμένη κυρία ισχυρίζεται πως η δολοφονία του πρώην εραστή της, ήταν πράξη αυτοάμυνας. Ενώ ο Σταρκ μένει άφωνος όταν διαπιστώνει πως η κόρη του θα περάσει τη νύχτα στο σπίτι του φίλου της.
Kyle XY - 2ος κύκλος

Επ. 1 - The prophet
Περισσότερα ερωτήματα ανακύπτουν, καθώς ο νεαρός Κάιλ υπό την αυστηρή επιτήρηση του Τομ Φος πρέπει να μάθει να ελέγχει τις ξεχωριστές δυνατότητες του εαυτού του. Και όλα αυτά πρέπει να παραμείνουν μυστικά, ακόμα και από την οικογένεια Τράγκερς, που θέλουν απλά να τον βοηθήσουν να επιστρέψει στη ζωή ενός φυσιολογικού εφήβου. Ο Κάιλ πρέπει να μάθει να ζει μια διπλή ζωή και να αποφεύγει τους κινδύνους που μπορεί να συναντήσει από εδώ και πέρα!
Επ. 2 - The homecoming
Ο Κάιλ έχει επιστρέψει στην οικογένεια Τράγκερς, αυτή τη φορά για να μείνει μαζί τους μόνιμα, μιας και η φυσική του οικογένεια υποτίθεται ότι έχει σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Κανένας δεν θέλει να μάθει για το ταξίδι που έκανε στο εργαστήριο όπου έμαθε ότι είναι δημιούργημα ενός μεγάλου πειράματος. Το μεγάλο του πρόβλημα όμως είναι ότι θα πρέπει να κρατήσει πολλά μυστικά από την οικογένεια που τόσο πολύ τον έχει αγαπήσει. Διχασμένος ανάμεσα στην ανάγκη να μείνει με φυσιολογικούς ανθρώπους και να συνεχίσει την αναζήτηση της μυστήριας ύπαρξης του, αναρωτιέται αν παρόλα αυτά θα έπρεπε να γυρίσει πίσω…
Επ. 3 - The list of life
Μαζί με τον Κάιλ άλλη μία παρόμοια περίπτωση, είναι η Τζέσυ. Τώρα όμως που ο διευθυντής του προγράμματος Μάντακορπ γνωρίζει την ύπαρξη του Κάιλ έχει σκοπό να τον φέρει πίσω στο εργαστήριο πάση θυσία. Θα προσπαθήσει με τη βοήθεια της Έμιλυ, μίας ειδικής πράκτορα, να έχει πρόσβαση στη ζωή του Κάιλ και της οικογένειας Τράγκερς.
Επ. 4 - Balancing act
Ο Ντέκλαν είναι ο καλύτερος φίλος του Κάιλ και αισθάνεται ότι ο του κρύβει κάτι σοβαρό. Αλλά πόσο καιρό μπορεί ο Κάιλ να διατηρήσει τη «διπλή» ζωή του ακόμα και στον πιο επιστήθιο φίλο του;

Επ. 5 - Come to your senses
Η Νικόλ Τράγκερς επιστρέφει στα επαγγελματικά της καθήκοντα, αυτή τη φορά με ασθενή… την μυστήρια κοπέλα Τζέσυ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας η Νικόλ αντιλαμβάνεται ότι την νεαρή κοπέλα την απασχολεί κάτι που δεν της το ομολογεί. Προσπαθώντας να καταλάβει τι μπορεί να κρύβει η νεαρή κοπέλα την στέλνει στο σπίτι για να συναντηθεί με τον Κάιλ. Εκεί ο Ντέκλαν βλέπει τους δύο τους να συζητούν σα να γνωρίζονται αρκετό καιρό.

Επ. 6 - Does Kyle dream of electric fish?
Ο Κάιλ ανακαλύπτει ότι έχει την ικανότητα να προαισθάνεται το μέλλον. Αγωνίζεται να καταλάβει τι συμβαίνει όταν ο ίδιος ο Τομ Φος συνδέει τις προφητείες του με τις σημειώσεις του Άνταμ Μπέιλη. Καθώς ερευνά το θέμα πιο βαθιά παίρνει αναπάντεχα μηνύματα από το παρελθόν για το μέλλον.

Επ. 7 - Free to be you and me
Ο Κάιλ βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι γιατί δεν ξέρει ποιον θα αφήσει να μπει στη ζωή του. Έχει αποκλείσει τον Ντένκαν αλλά και τον Τομ Φος. Στο μεταξύ η Τζέσυ καλείται να αντιμετωπίσει τους αυστηρούς περιορισμούς της Έμιλυ σχετικά με ποιους μπορεί να συναναστρέφεται και ποιους όχι.

Επ. 8 - What’s the frequency, Kyle?
Μετά από μία τεταμένη συνεδρία με την Νικόλ, η Έμιλυ αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι η Τζέσυ δεν είναι αυτή που δείχνει ότι είναι. Στο μεταξύ ο Στέφαν Τράγκερ, ο θετός πατέρας του Κάιλ, μαθαίνει ότι ο πατέρας του είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και είναι σε κόμμα. Όταν ο Κάιλ αρχίζει να έχει οράματα για την εξέλιξη της υγείας του ασθενή, η οικογένεια το βλέπει σαν μία δεύτερη ευκαιρία να τα βρουν οι δύο άντρες μεταξύ τους.

Επ. 9 - Ghost in the machine
Όταν η Λόρι, η κόρη των Τράγκερς, παίρνει την οικογένεια και πάνε για ένα ολονύκτιο κάμπινγκ στο δάσος, η εκδρομή παίρνει άσχημη τροπή. Ο Κάιλ, η Τζέσι, ο Ντένκλαν, η Λόρυ και η Αμάντα χάνονται μέσα στα συντρίμμια του κτιρίου με το μυστηριώδες εργαστήριο…

Επ. 10 - House of cards
Ο Άνταμ Μπέιλι χάνει ένα πολύτιμο δαχτυλίδι που φοράνε τα μέλη της ομάδας Λάτνοκ . Με την βοήθεια του Ντέκλαν και του Τομ Φος, ο Κάιλ μπαίνει στο κτίριο που στεγάζεται η Λάτνοκ γιατί πιστεύει ότι το δαχτυλίδι αυτό θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει ποιος είναι…

Επ. 11 - Hands on a hybrid
O Στέφαν Τράγκερ, ο θετός πατέρας του Κάιλ, δουλεύει για τον Μπαλαντάιν και η πρώτη υπόθεση που αναλαμβάνει είναι ο Φος. Στο μεταξύ μία οικογένεια από το ΣΙάτλ διδάσκει στον Κάιλ τις ανθρώπινες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Παράλληλα, ο Κάιλ μπαίνει στη διαδικασία να θυμηθεί το παρελθόν του, για να απαντήσει ορισμένα ερωτήματα. Στη διάρκεια της εξέτασης, ανακαλύπτει ότι η Τζέσι κι αυτός έχουν το ίδιο παρελθόν!

Επ. 12 - Lock down
Η οικογένεια Τράγκερς θέλει να μάθει περισσότερα για την Τζέσι και πλησιάζει τον Κάιλ κάνοντάς του λεπτομερείς ερωτήσεις. Στο μεταξύ ο Κάιλ αγωνίζεται να καταλάβει πώς πρέπει να συμπεριφέρεται στην Τζέσι και παράλληλα να επιλύσει τα θέματα που έχουν προκύψει με τους Τράγκερς.

Επ. 13 - Leap of faith
Ο Κάιλ και η Τζέσι ξεκινούν το ταξίδι τους, για να ανακαλύψουν την αλήθεια για το παρελθόν τους και το σημείο που τους συνδέει. Διαφορετικά στοιχεία θα τους οδηγήσουν σε μία περίεργη πορεία, που θα τους δείξει ότι έχουν μεγαλύτερη σχέση μεταξύ τους από ό,τι νομίζουν. Μπορεί όμως η Τζέσι να διαχειριστεί όλη την αλήθεια σχετικά με τη ζωή της; Και είναι ικανή να εμπιστευτεί τον εαυτό της στο μέλλον γνωρίζοντας ποιο είναι το παρελθόν της;

Επ. 14 - To C.I.R., with love
Ο Κάιλ επιστρέφει, για να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στην οικογένεια Τράγκερ. Αναρωτιέται αν θα τον δεχτούν, όταν μάθουν τα πάντα. Εκείνοι τον υποστηρίζουν όσο ποτέ άλλοτε και αποφασίζουν να τον βοηθήσουν στον αγώνα του ενάντια στην εταιρία Μάντακορπ. Καταστρώνουν ένα σχέδιο, το οποίο όμως ανατρέπεται όταν αποκαλύπτεται ότι η Τζέσι βρίσκεται ήδη στα χέρια της Μάντακορπ…

Επ. 15 - The future's so bright, I gotta wear shades
Το μυστικό του Κάιλ και της Τζέσι κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, καθώς η Τζέσι αγωνιά για το μέλλον της. Αποφασίζει να δείξει στον κόσμο της ικανότητές της πηδώντας από μία ταράτσα και περπατώντας πάνω στο νερό! Σύντομα γοητεύεται από τη δημοσιότητα και αποφασίζει να κάνει μια επίδειξη των δυνάμεών της μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, γεγονός που θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα…

Επ. 16 - Great expectations
Η Αμάντα επισκέπτεται απρόοπτα την οικογένεια και ζητά από τον Κάιλ να μιλήσουν. Όταν αυτός δέχεται, εκείνη τον απορρίπτει και κόβει κάθε δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ τους . Η οικογένεια Τράγκερς, θέλοντας να τον παρηγορήσει, του λέει ότι δεν φταίει αυτός και ότι άλλος λόγος θα υπάρχει για αυτή τη συμπεριφορά της. Όμως, φοβούνται ότι στη Νέα Υόρκη η Αμάντα γνώρισε κάποιον άλλον…

Επ. 17 - Grounded
Μια κοινωνική λειτουργός επισκέπτεται την οικογένεια γιατί η υπηρεσία της δέχτηκε παραπόνα για τον Κάιλ. Πώς θα μπορέσουν όμως να πείσουν τη λειτουργό ότι είναι μια ευτυχισμένη και φυσιολογική οικογένεια, όταν αυτή διαπιστώσει ότι ο Κάιλ κοιμάται στην μπανιέρα, ότι η Λόρι έχει μια ντουλάπα γεμάτη μπύρες και ότι κρύβουν την Αμάντα;

Επ. 18 - Between the rack and a hard place
Ο Άνταμ Μπέιλιν ζητά από τον Κάιλ να κάνει παρέα περισσότερο με την Τζέσι, ώστε να την επηρεάζει θετικά στη ζωή της. Αλλά η Αμάντα, που δεν καταλαβαίνει τι είδους σχέση έχουν ο Κάιλ και η Τζέσι, λέει στον πρώτο να απομακρυνθεί από τη δεύτερη. Έτσι ο Κάιλ βρίσκεται διχασμένος μεταξύ του καθήκοντος και της καρδιάς του…
Επ. 19 - First cut is the deepest
Νιώθοντας άσχημα που αδιαφόρησε για την Τζέσι, ο Κάιλ πηγαίνει μαζί της στο πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, για να μάθουν περισσότερα για τη Σάρα και να παρακολουθήσουν την τάξη του Στέφεν. Εκεί μένει άφωνος από την πρόοδό της, αλλά και την ανταγωνιστικότητα που επιδεικνύει η Τζέσι απέναντι στους άλλους.
Επ. 20 - Primary colors
Ο Κάιλ νιώθει πιεσμένος γιατί όλοι ζητούν την βοήθεια του, όπως ο Στίβεν και η Νικολ που έχουν επέτειο γάμου, ενώ οι σχολικές εξετάσεις πλησιάζουν. Το μυαλό του Κάιλ του παίζει περίεργα παιχνίδια και φτάνει στο σημείο να ζωγραφίζει αλλόκοτες εικόνες στον ύπνο του. Ο Άνταμ και η Νικόλ προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο για να νιώσει καλύτερα ο Κάιλ…
Επ. 21 - Grey matters
Το σχολείο αναστατώνεται όταν πιάνονται κάποιοι μαθητές πιάνονται να αντιγράφουν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Ο Τζος είναι ένας από αυτούς, ενώ ο Κάιλ κατηγορείται ότι τους βοηθούσε να αντιγράψουν. Ο Τζο και ο Κάιλ θέλουν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους χωρίς να προδώσουν τους συμμαθητές τους, γιατί είναι πλέον πιθανό να ακυρωθεί το πάρτι της αποφοίτησης…
Επ. 22 - Hello
Ο Κάιλ προσπαθεί να πείσει την Τζέσι να απομακρυνθεί από τον Τέιλορ, χωρίς όμως να αποκαλύψει το μυστικό της Σάρας. Είναι πολύ δύσκολο για τον Κάιλ να συμβιβάσει τις διαφορετικές επιθυμίες των κοριτσιών, χωρίς να προδώσει την εμπιστοσύνη τους. Στο μεταξύ το σχολείο βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για το πάρτι της αποφοίτησης…
Επ. 23 - I' ve had the time of my life
Ο Κάιλ κάνει διεξοδική έρευνα, για να αποφασίσει πώς θα εξασφαλίσει μια τέλεια βραδιά αποφοίτησης για την Αμάντα. Αλλά δυστυχώς, ακόμα δεν έχει καταλήξει τι θα κάνει. Όμως, δεν είναι ο μόνος που έχει άγχος για τη συγκεκριμένη μέρα. Ο Ντένκλαν προσπαθεί να δείξει με κάθε τρόπο στη Λόρι πόσο την αγαπάει, ενώ ο Τζος αναρωτιέται αν είναι έτοιμος να κάνει σεξ…
Kyle XY - 3ος κύκλος

Επ. 1 - It happened one night
Έξω από την αίθουσα που γίνεται ο χορός της αποφοίτησης, ο Κάιλ βρίσκεται αναίσθητος, χτυπημένος από ηλεκτρικό ρεύμα. Ένα φορτηγάκι τον μαζεύει και τον πάει σε ένα επιστημονικό εργαστήριο. Όταν βρίσκει τις αισθήσεις του, ο Κάσιντι ζητά την βοήθειά του. Στο μεταξύ η Αμάντα εξακολουθεί να αγνοείται….
Επ. 2 - Psychic friend
Ο Κάιλ αναστατώνεται και ανησυχεί μετά από ένα άσχημο όνειρο που βλέπει σχετικά με την Αμάντα. Μαζί με την Αμάντα, τον Τζος και την Άντι, πηγαίνουν σε ένα πανηγύρι και επισκέπτονται ένα μέντιουμ, το οποίο προειδοποιεί τον Κάιλ ότι η αδελφή ψυχή του κινδυνεύει… Έτσι ο Κάιλ καταβάλλει ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες για την προστασία της Αμάντα, όταν βρίσκονται σε ένα πάρτι. Τα πράγματα, όμως, εξελίσσονται εντελώς διαφορετικά…
Επ. 3 - Electric kiss
Η Τζέσι μετακομίζει στο σπίτι της οικογένειας Τράγκερς και αντιμετωπίζει προβλήματα προσαρμογής. Η Αμάντα εξομολογείται ότι δεν αισθάνεται καλά από τότε που την απήγαγαν. Ο Κάιλ είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αιτία της δυσφορίας της και διακριτικά της κάνει κάποια τεστ, ενώ με ένα φιλί στέλνει στον εγκέφαλό της ηλεκτρικά κύματα…
Επ. 4 - In the company of men
Ο Κάιλ έχει τις μαύρες του μετά την απόρριψη της Αμάντας Ο Ντένκλαν και ο Τζος, θέλοντας να ξεκολλήσει το μυαλό του Κάιλ από αυτή, τον παίρνουν μαζί τους σε ένα μπαρ. Ο Κάιλ, που δεν είναι συνηθισμένος στο αλκοόλ, μεθάει και το ρίχνει στον χορό και στο τραγούδι. Όταν φεύγουν από το μπαρ, ανακαλύπτουν ότι το αυτοκίνητο του Στίβεν το έχει μαζέψει γερανός. Πρέπει να βρουν μια λύση πριν το ανακαλύψει ο Στίβεν…
Επ. 5 - Life support
Ο Κάιλ και ο Τζος συνοδεύουν τη Νίκολ σε έναν αρραβώνα, αλλά το αυτοκίνητό τους ξεφεύγει από την πορεία του και ανατρέπεται, στην προσπάθειά τους να μη χτυπήσουν μια έγκυο γυναίκα. Ενώ τα δυο αγόρια γλιτώνουν από το ατύχημα με ελαφριά τραύματα, η Νικόλ έχει εσωτερική αιμορραγία. Ο Κάιλ είναι ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει, αρκεί να συνεργαστεί με τον Κάσιντι…
Επ. 6 - Welcome to Latnok
Ο Κάιλ, θέλοντας να εξοφλήσει το χρέος του στη Λάτνοκ, συναντά τον Κάσιντι στο πανεπιστήμιο. Ο τελευταίος τον συστήνει στη νέα γενιά της οργάνωσης, η οποία μεγαλουργεί στην επιστήμη και την τεχνολογία. Αλλά ο Κάιλ ακόμα δεν πείθεται και διστάζει να γίνει μέλος της Λάτνοκ. Από την άλλη, η Τζέσι του εξομολογείται ότι θα ήθελε να είναι η κοπέλα του…
Επ. 7 - Chemistry 101
Η Τζέσι λέει στον Κάιλ ότι η εξομολόγηση που του έκανε δεν ήταν ερωτική, αλλά φιλική. Επιπλέον, του ζητά να την πάει στη Λάτνοκ. Ο Κάιλ συμφωνεί, αλλά χρειάζεται να πάρει πρώτα την έγκριση του Κάσιντι. Ο τελευταίος τη δίνει και αναθέτει στα δυο παιδιά την πρώτη τους σημαντική αποστολή: να οργανώσουν το ετήσιο πάρτι της Λάτνοκ συνδυάζοντας την επιστήμη με την κοινωνική αλληλεπίδραση…
Επ. 8 - The tell - tale heart
Ο Κάιλ διδάσκει την Τζέσι πώς να ενεργοποιήσει την μνήμη της, ώστε να θυμηθεί τι συνέβη το βράδυ που έφυγε η Σάρα. Ο Κάιλ «μπαίνει» μέσα στη μνήμη της και οι δυο μαζί ανακαλύπτουν ότι η Σάρα είναι νεκρή. Η ένταση και η συναισθηματική δοκιμασία που πέρασαν τους φέρνει κοντά και φιλιούνται. Στο μεταξύ ο Ντένκλαν προσπαθεί να συμφιλιώσει τη Χίλαρι με τη Λόρι…
Επ. 9 - Guess who’s coming to dinner
Ο Στίβεν και η Νικόλ λένε στον Κάιλ να καλέσει τον Κάσιντι για δείπνο, ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του και να μάθουν τι ξέρει για τη Σάρα. Η Τζέσι, με τη βοήθεια του Κάιλ, προσπαθεί να βρει ένα τρόπο προκειμένου να δείχνει άνετη και χαλαρή παρουσία του Κάσιντι. Ο καθένας τους όμως, έχει καταστρώσει το δικό του μυστικό σχέδιο για να μάθει την αλήθεια…
Επ. 10 - Bringing down the house
Ο Κάσιντι αποκαλύπτει στον Κάιλ ότι η Λάτνοκ επιθυμεί να επαναλειτουργήσει το πρόγραμμα γενετικής, ώστε να δημιουργήσει κλώνους του. Ο Κάιλ προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να καταστρέψει τη φόρμουλα, για να μη γεννηθούν κι άλλοι σαν αυτόν. Η Αμάντα και η Τζέσι , η καθεμία ξεχωριστά αλλά και μαζί, ψάχνουν να βρουν στοιχεία για να βοηθήσουν τον Κάιλ…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maraki387 την Δευ Σεπ 27, 2010 3:10 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
deathman
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: Τετ Φεβ 24, 2010 1:03 am

Re: Kyle XY

Δημοσίευση από deathman »

Εγώ που είδα 2-3 επεισόδια μου φάνηκε πολύ light η σειρούλα και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει όλος ο κόσμος και τη βλέπει μανιωδώς. Ένα παιδικό αμερικάνικο σήριαλ στα πρότυπα του Smallville είναι απλά.
Άβαταρ μέλους
Toro7
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Τετ Σεπ 08, 2010 12:40 am

Re: Kyle XY

Δημοσίευση από Toro7 »

Προβάλλεται ακόμα;
nicole
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Τετ Σεπ 15, 2010 11:28 pm

Re: Kyle XY

Δημοσίευση από nicole »

deathman έγραψε:Εγώ που είδα 2-3 επεισόδια μου φάνηκε πολύ light η σειρούλα και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει όλος ο κόσμος και τη βλέπει μανιωδώς. Ένα παιδικό αμερικάνικο σήριαλ στα πρότυπα του Smallville είναι απλά.


k egw etsi elega sthn arxh..dn m arese ka9olou..apo thn 2h season k meta to vrhka endiaferon k dn exw stamathsei na to vlepw...h pragmatikothta ein oti prepei na sunexistei oloi h fans exoun trelathei..kala mporei na kanoun kai etsi mono kai mono epeidh tous aresei o matt dallas..
Άβαταρ μέλους
maraki387
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 21, 2010 3:13 am

Re: Kyle XY

Δημοσίευση από maraki387 »

Toro7 έγραψε:Προβάλλεται ακόμα;
Θα δείξει το Σαββατοκύριακο τα 2 τελευταία επεισόδια. Αν θέλεις να τα δεις συντονίσου στον ΑΝΤ1 στις 17:00. ;)
Αν δεν έχεις δει όμως καθόλου τα προηγούμενα καλύτερα ξεκίνα να κατεβάζεις τον πρώτο κύκλο γιατί αξίζει τον κόπο...
Άβαταρ μέλους
Toro7
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Τετ Σεπ 08, 2010 12:40 am

Re: Kyle XY

Δημοσίευση από Toro7 »

Κρίμα, δεν το πρόλαβα.. Τώρα δε λέει να δω το τέλος το ΣΚ. Πού μπορώ να το βρω για να το κατεβάσω, ξέρει κανείς;;;;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
evelyn977
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 21, 2010 3:07 am

Re: Kyle XY

Δημοσίευση από evelyn977 »

Toro7 έγραψε:Κρίμα, δεν το πρόλαβα.. Τώρα δε λέει να δω το τέλος το ΣΚ. Πού μπορώ να το βρω για να το κατεβάσω, ξέρει κανείς;;;;;;;;;;;;;
Χμμμμμ.... Με ένα search στο google, θα την βρεις την άκρη. Αν θέλεις με ελληνικούς υπότιτλους, κάνε καμιά επίσκεψη σε κάνα torrent site.... ;)
Άβαταρ μέλους
active
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: Παρ Οκτ 02, 2009 4:10 pm

Re: Kyle XY

Δημοσίευση από active »

Πολύ απότομο τέλος πάντως, μεγάλο ξενέρωμα... Τα καλά τα κόβουν οι κωλοαμερικάνοι. :angry:
Απάντηση