Αγάπες και λουλούδια για Στεφανίδου - Λαμπίρη

4.3 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.30 (10 Ψήφοι)

labiri_192834b.jpgΤο τηλεοπτικό γεγονός της εβδομάδας ήταν, χωρίς αμφιβολία, το τετ α τετ της Τατιάνας Στεφανίδου με την Χριστίνα Λαμπίρη! Ύστερα από μια ολόκληρη δεκαετία κόντρας στο «γυαλί», οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν και να λύσουν κατά κάποιον τρόπο τις… διαφορές τους δημοσίως, μπροστά στην κάμερα του ίδιου καναλιού και μέσα από την εκπομπή «Αξίζει να το δεις».

Ως οικοδέσποινα, η Τατιάνα προλόγισε μιλώντας για τις δυσκολίες που πέρασε η σχέση της με την Χριστίνα και υπογραμμίζοντας ότι όταν δούλευαν μαζί (στο «Tempo») έτρεφε μεγάλη εκτίμηση για εκείνη. Όμως, όλα αυτά μέχρι η τελευταία να ξεκινήσει δική της εκπομπή και μάλιστα απέναντί της.

«Σκέφτηκα ότι "έτσι και πάω απέναντι, η Στεφανίδου θα με κόψει φέτες". Την παραμονή της πρεμιέρας, με παίρνει η αρχισυντάκτριά σου και μου λέει: "Είσαι σίγουρη για αυτό που πας να κάνεις; Θα τους βρεις όλους μπροστά σου"», είπε η Λαμπίρη, τονίζοντας όμως για την απόφασή της να μην ακολουθήσει την Τατιάνα στη νέα της επαγγελματική στέγη ότι «ήμουν σίγουρη ότι το Alter δεν θα μπορούσε να σηκώσει όλο αυτό το βάρος».

Απ’ την πλευρά της, η Τατιάνα απευθύνθηκε στην καλεσμένη της, λέγοντας: «Ξέρεις με τι θύμωσα πιο πολύ; Είναι θεμιτό να stefanidou_32648455b.jpgέχεις φιλοδοξίες και δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθείς για την "προδοσία". Αλλά άρχισα να τσιτώνω, όταν κάποια στιγμή κάνοντας ζάπινγκ είδα την εκπομπή σου και ήταν ακριβώς ίδια με τη δικιά μου. Ήμουν εγώ. Θύμωσα, στεναχωρήθηκα, αλλά στη συνέχεια το συνήθισα και μετά έγινε ένας απλός ανταγωνισμός».

Ακολούθως, οι δυο τους θυμήθηκαν τη μοναδική τους συνάντηση όλα αυτά τα χρόνια, σε τηλεμαραθώνιο του 2007. «Ήρθες και με ρώτησες για τα τηλέφωνα και το μάτι μου είχε γυρίσει», είπε η Τατιάνα, για να λάβει αμέσως την απάντησή της: «Τα δευτερόλεπτα πριν έρθω για να σου μιλήσω πέρασε όλη μου η ζωή μπροστά από τα μάτια μου. Μετά έφαγα τέτοια φρίκη με το ύφος σου που σκέφτηκα πως δεν έπρεπε να το κάνω τελικά».

Καθώς η συνέντευξη-συζήτηση κυλούσε, η Τατιάνα ρώτησε τη Χριστίνα αν έχει ποτέ ντραπεί για το ύφος της εκπομπής που παρουσιάζει, παραδεχόμενη πως και στην ίδια έχει συμβεί κάτι τέτοιο κάποιες φορές. «Είχα κι εγώ αυτό το ενοχικό σύνδρομο, γιατί ο τρόπος που γινόταν η εκπομπή δεν "ήμουν εγώ. Είχα δαιμονιστεί. Εσύ είχες χαράξει τη ρότα κι εγώ ακολουθούσα.Κάποια στιγμή, φτάσαμε να κάνουμε μέσο όρο 11%  και μάλιστα την εποχή που εσύ δεν ήσουν απέναντι γιατί ήταν η περίοδος που θα γεννούσες. Τότε σκέφτηκα ότι πρέπει να γίνω η Χριστίνα. Και τότε έγινα ο εαυτός μου», τόνισε η παρουσιάστρια του «Superstar».

Θέλοντας να μείνουν πίσω οι έχθρες του παρελθόντος, προς το τέλος της εκπομπής η Χριστίνα και η Τατιάνα αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν, με την τελευταία να δηλώνει: «Συγχαρητήρια που τόλμησες να έρθεις. Αισθάνομαι καλά που το κάναμε. Δεν θέλω να υπάρχουν κόντρες και άνθρωποι που με μισούν και τους μισώ. Ειδικά όταν αυτοί είναι άνθρωποι που έχω αγαπήσει. Νιώθω πολύ γλυκά τώρα…».

Φυσικά, θα αναρωτιέστε -και εύλογα- αν όλα αυτά τα… σιρόπια, οι αγάπες και τα λουλούδια έβγαιναν μέσα από την καρδιά των δύο ή απλά έγιναν για τις ανάγκες της εκπομπής και για τα μάτια του κόσμου! Για να είμαστε ειλικρινείς, εμείς πιο πιθανό το δεύτερο σενάριο θεωρούμε, όμως, ούτως ή άλλως, απλά και μόνο η συνάντηση ύστερα από όλα όσα έχουν ειπωθεί, σίγουρα άξιζε τον κόπο…

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Se arketes periptwseis fainotan ksekathara oti kai i stefanidou kai i lampiri itan poly amixanes. Dyo koutsompoles dn einai toso eukolo na koutsompolepsoun mazi telika kai eidika otan to kanoun gia tin afentia tous!!!

Γιώτα
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.