Τον «σπρώχνουν», αλλά δεν μπορεί...

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

sportday_939455b

Τελικά, ρε παιδιά, μήπως κέρδισε ο Παναθηναϊκός και δεν το 'χουμε καταλάβει; Μήπως έκανε το 7 στα 7 στο ματς με την Καβάλα και πάει... τρένο για  την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Συγχωρήστε με που ρωτάω, αλλά αντικρίζοντας τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων μια μέρα μετά, κάτι τέτοιο καταλαβαίνει κανείς!

Ούτε σκυμμένα κεφάλια βλέπω, ούτε πίκρα για τους δύο χαμένους βαθμούς, ούτε τίποτα τέτοιο. Και εντάξει, όπως ήρθε το τελικό αποτέλεσμα, με το γκολ του Σισέ στις καθυστερήσεις, σίγουρα είναι κέρδος για τον Παναθηναϊκό ακόμα και ο ένας πόντος. Όμως, πιστεύω ότι οι ενθουσιώδεις τίτλοι του στυλ «Έχει μέταλλο» και οι πανηγυρικές φωτογραφίες που χρησιμοποίησαν αρκετές εφημερίδες, είναι κάπως υπερβολικές.

Νομίζω πως μιλάμε απλά για μια εκτός έδρας ισοπαλία με την Καβάλα και όχι για «διπλό» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου»! Διορθώστε με αν κάνω λάθος...

Και αναρωτιέμαι λοιπόν: Όλοι αυτοί που «πουλάνε» το παραμύθι θέλουν να χαϊδέψουν τα αυτιά των οπαδών χρησιμοποιώντας επικοινωνιακά τρικ ή να κάνουν κακό τελικά στον Παναθηναϊκό για να πάνε με τα νερά αφεντικών, ιδιοκτησίας και λοιπών; Δεν απορείτε γιατί δεν γράφουν την αλήθεια; Για ποιο λόγο δεν αναλύουν τα τραγικά λάθη του Τεν Κάτε, που κάνει ό,τι περνά απ' το χέρι του για να χάσει και φέτος τον τίτλο το «τριφύλλι»;

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα κάτι μου βρωμάει στην όλη ιστορία. Διότι βλέπω αδυναμίες των «πρασίνων» που «βγάζουν μάτι» και θεωρώ ότι αν δεν υπάρξει βελτίωση τώρα, αργότερα μπορεί να είναι πολύ αργά. Μην ξεγελιέστε με το αήττητο και τη μία μόλις απώλεια των δύο βαθμών. Εγώ ούτε άμυνα βλέπω, ούτε και ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξής. Και βέβαια, με τα ψέματα και το «σπρώξιμο» των ΜΜΕ πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Αντιθέτως, δεν διορθώνεσαι και, μοιραία, βγαίνεις χαμένος.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.