Η δικαίωση του Βασίλη Λεβέντη

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (14 Ψήφοι)

Η εκδίκηση του «γραφικού» Λεβέντη

«Τώρα θα με πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα», έλεγε κάποτε ο Βασίλης Λεβέντης από το «Κανάλι 67», σε μια από τις θρυλικές εκπομπές του που έχει μείνει στην ιστορία. Αν και τα… ζώα άργησαν τελικά κάμποσα χρόνια να τον πάρουν στα σοβαρά, ο ιδρυτής της Ένωσης Κεντρώων όχι μόνο δικαιώθηκε, αλλά πιθανόν φαντάζει πλέον σχεδόν ως προφήτης, αφού είχε προβλέψει ουκ ολίγα απ’ όσα ακολούθησαν. Τύφλα δηλαδή να ‘χει ο γέροντας Παΐσιος!

Πάντως, το τι γέλιο είχε πέσει τότε, αν θυμάστε, πραγματικά δεν περιγράφεται. Το απόσπασμα της εν λόγω εκπομπής κυκλοφορούσε δεξιά κι αριστερά και το ξέσπασμα του Λεβέντη κατά ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας ήταν για κάποιους αρκετά διασκεδαστικό. Άλλωστε, οι πιο πολλοί τον θεωρούσαν απλά έναν τρελό, παρακμιακό και φαντασιόπληκτο τύπο, που βρισκόταν εντελώς εκτός πραγματικότητας.

Μερικά χρόνια αργότερα, ο «γραφικός» Λεβέντης επιβεβαιώθηκε για πάμπολλα πράγματα απ’ όσα έλεγε και το γέλιο βγήκε ξινό για ορισμένους. Όλοι αυτοί σήμερα αυτοφασκελώνονται μπροστά από τον καθρέφτη και αισθάνονται πολύ μαλ@κες. Καλύτερη εκδίκηση για τον Βασίλη Λεβέντη δεν θα μπορούσε σίγουρα να υπάρξει…

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

και ποιος τον ακουγε??????????????

minvas
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Ετσι ελαφρομυαλοι ειμαστε οι Ελληνες και στο τελος την παταμε και τραβαμε τα μαλια μας.. Ποιος μας φταιει? Ο Λεβεντης ειναι απο τους λιγους που φωναζαν και μεις οι "εξυπνοι" κοροιδευαμε.. Θεια δικη τωρα!!

Άρης
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ασχολειστε με τα προσωπα. Παψτε πια να καταδικαζετε και να εξυμνειτε τα προσωπα. Παψτε πια να σαςφταιει για ολα ο Σαμαρας και ο Παπανδρεου. Παψτε πια να θεοποιητε το Βαρουβακη και οτι αυτος θα σας σωσει. Παψτε πιανα κρεμεστε πανω απο το Τσιπρα και να περιμενετε να σας σωσει κι αυτος. Παψτε πια για οτι συμβαινει γυρω σας να φταιει παντα καποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Ανοιξτε το μυαλο σας ανοιξτε επιτελους την αντιληψη σας. Δειτε σφαιρικα τα πραγματα. Μαθετε να αντιλαμβανεστε τι συμβαινει πισω ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝΕ. Τα προσωπα ολα ειναι απολυτως αναλωσιμα. Δεν εχουν καμια αξια. Ο Σαμαρας μεχρι εχθες υποτιθεται οτι ελυνε καιδενε. Σημερα που ειναι? Πουθενα δεν ειναι οπως πουθενα δεν ηταν και πριν τις 25 Ιανουαριου. Αντιληφθειτε επιτελους οτι τα προσωπα απλως διεκπαιρεωνουν εντολες αρχες και πολιτικες που εκπορευοντε απο αλλα κεντρα εξουσιας που μπορει να μη φαινοντε να μη βγαινουν μπροστα αλλα αυτοι ειναι που κυβερνουν το κοσμο απο το παρασκηνιο. Εσυ μπορει να ασχολεισαι ολη τη μερα με το Σαμαρα το Βενιζελο το Τσιπρα τον Παπανδρεου το Βαρουφακη τη Μερκελ τον Σοιμπλε τον Ομπαμα τον Γιουγκερ τη Λαγκαρντ αλλα ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επ ουδενι δεν καθοριζουν αυτοι τις πολιτικες που θα εφαρμοστουν στους λαους. ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ. ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Ο στοχος τους ειναι απλως να συντηρουν τη πλανη στους λαους ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. Γι αυτο βγαινουν τοσο πολυ μπροστα τα προσωπα. Για να σε παρασερνουν και σενα να τα ακολουθεις η να τα καταδικαζεις. Γι αυτο. Προσπεραστε τα προσωπα. Βαλτε τα στην ακρη καντε την υπερβαση σας και κοιταξτε πισω απο αυτα. Δειτε επιτελους τι κρυβεται πισω απο το προφανες. Απο που ξεκινανε ολα τα καλα και ολα τα κακα σαυτο το κοσμο. Ποια ειναι αυτη η δυναμη που καθοριζει τα παντα? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.......

Κώστας Τρίπολη
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.