Να την αγαπάς

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

Να την αγαπάς

Φίλε, σε σένα μιλάω. Να την αγαπάς. Πολύ και αληθινά. Κοίτα τα μάτια της, κραυγάζουν για αγάπη. 

Μη σε ξεγελάει το χαμόγελό της, μέσα της κρύβει πολλές πληγές. Να αγαπήσεις και τις μικρές ατέλειες του χαρακτήρα της, εκείνες είναι που την κάνουν τόσο ξεχωριστή.

Φίλε, σε σένα μιλάω. Να ήξερες πόσο λαχταρώ να ήμουν στη θέση σου! Πόσο θα ήθελα να αγαπάει εμένα. Όμως, η ζωή δε φέρνει τα πράγματα πάντα όπως τα θέλουμε, μας γεμίζει με καημούς και απωθημένα. 

Στα δικά σου χέρια βρίσκεται, στη δική σου αγκαλιά ηρεμεί. Πρόσεχέ την, είναι τόσο ευαίσθητη, και ας μη θέλει να το δείξει. 

Ζηλεύει και εύκολα, να της λες πάντα ότι για εσένα είναι η ομορφότερη, η βασίλισσα της καρδιάς σου. 

Κοίταξε τα μάτια της, λάμπουν από ευτυχία. Κοίταξέ τη, μέσα στην ψυχή της. Αυτή να θέλεις να αγγίζεις, όχι το κορμί της.

Κλαίει συχνά, αγαπάει δυνατά και το δείχνει, πληγώνεται εύκολα. Μάθε να την αντέχεις, τα λάθη της, τις ανασφάλειές της, μην της θυμώνεις.

Φίλε, δε σε ξέρω καλά. Ξέρω όμως ότι έχεις εκείνη που έκλεψε τη δική μου καρδιά, ο καημός στα στήθη μου είναι μεγάλος, το μαράζι μου ανείπωτο. 

Όμως, για εκείνη αξίζει να υπομείνω τα πάντα και ας μην μπόρεσε τον ερωτά μου αυτό να μου ανταποδώσει. 

Έχει ανάγκη από σιγουριά, πολλές φορές δεν παραδέχεται ότι ζηλεύει, ρίχνει τον εγωισμό της πρώτη για να μην τον πατήσει κανείς άλλος. 

Άφηνέ την να ξεσπάει, ζήτα συγγνώμη ακόμα και όταν δε φταις απόλυτα εσύ. Να την αγκαλιάζεις σφιχτά, να της χαϊδεύεις τα μαλλιά της και να της λες πόσο την αγαπάς. 

Δε σε ξέρω φίλε, αλλά σε ζηλεύω, ειλικρινά. Αγάπησέ τη λοιπόν ελεύθερα, μόνο να μη μου την πληγώσεις… να την αγαπάς…

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Είμαι Δημοσιογράφος. Εκτός από το tempo.gr, αρθρογραφώ σε πολλά περιοδικά και blogs, όπως είναι ο Κλόουν, το e-Psychology και ο Λόγιος Ερμής.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.