Τη χώρισε γιατί πήρε μία πατάτα από το σουβλάκι του!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

Χαμός από την κοπέλα που πήρε μία πατάτα από το σουβλάκι του συντρόφου της

Σοκ και έκπληξη προκάλεσε σε χιλιάδες αναγνώστες η είδηση ότι ένα ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό όταν την ώρα που έτρωγαν σουβλάκια, η κοπέλα πήρε μία τηγανητή πατάτα και από το σουβλάκι του συντρόφου της.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι είδαν από κοντά τον καυγά και τον νεαρό να φωνάζει έντρομος λίγο πριν χαθεί στη μπουκιά κρέατος, τζατζικιού και κέτσαπ  «άσε κάτω το σουβλάκι μου!». 

Η είδηση μεταδόθηκε σε όλα τα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, με τον νεαρό να δηλώνει βαθύτατα πικραμένος για την πατάτα που τόλμησε να πάρει από το σουβλάκι η πρώην κοπέλα του. Δημοσιογράφοι μαζεύτηκαν από χθες στην πολυκατοικία που διαμένει ο νεαρός, προσπαθώντας να του αποσπάσουν μία κουβέντα.

Μα, να πάρει πατάτα από το σουβλάκι μου; Όλα κι όλα, το σουβλάκι μου δεν το διαπραγματεύομαι! έδωσε απάντηση ο νεαρός. Γιατί ο σωστός άντρας δίνει το αυτοκίνητο, τη γυναίκα.. αλλά το σουβλάκι του ποτέ.

Οι δημοσιογράφοι επικοινώνησαν και με την κοπέλα η οποία το μόνο που είπε ήταν ότι δεν είχε βάλει πατάτες στο δικό της και ήθελε απλώς μία για να δοκιμάσει. Καλή μου, τις πατάτες δεν τις μοιραζόμαστε!

Φήμες λένε επίσης ότι ο νεαρός προσπαθώντας να ξεπεράσει το βαθύ συναισθηματικό τραύμα από την αρπαγή της απολεσθείσας  πατάτας, πήρε σβάρνα όλα τα σουβλατζίδικα της γειτονιάς, της περιοχής, της Αθήνας..

Έχουμε και αν έχουμε ακούσει ιστορίες για χωρισμούς. Χωρισμοί επειδή βαρεθήκαμε πια να είμαστε μαζί, χωρισμοί επειδή ο άλλος είναι ζηλιάρης, επειδή η άλλη σκεφτόταν μόνο νύχια και μαλλί… αλλά ναι, τελικά επιβεβαιωθήκαμε: το σουβλάκι είναι και αυτό μία αιτία χωρισμού…

(Προσοχή: Διευκρινίζουμε ότι η παραπάνω ιστορία είναι φανταστικού-χιουμοριστικού περιεχομένου, δεν περιγράφει πραγματικό περιστατικό και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα).

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Είμαι Δημοσιογράφος. Εκτός από το tempo.gr, αρθρογραφώ σε πολλά περιοδικά και blogs, όπως είναι ο Κλόουν, το e-Psychology και ο Λόγιος Ερμής.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.