Το Χθες, το Σήμερα, το Αύριο

4.8518518518519 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.85 (27 Ψήφοι)

Το Χθες, το Σήμερα, το Αύριο

Η ζωή του ανθρώπου χωρίζεται σε τρεις ημέρες. 

Η πρώτη είναι το Χθες που έφυγε για πάντα. Κάθε μας καλή και κακή πράξη, κάθε λάθος και παράλειψη έφυγε μαζί με το Χθες και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω όσα χρήματα και πλούτη και αν διαθέτουμε. Το Χθες έφυγε για πάντα.

Υπάρχει μία ημέρα για την οποία οι άνθρωποι αγωνιούν, ελπίζουν, προσδοκούν, περιμένουν το καλύτερο και το χειρότερο. Η ημέρα αυτή είναι το Αύριο το οποίο δεν μπορεί να προβλέψει απόλυτα κανείς. Κανένας δε γνωρίζει απόλυτα τι «μέλλει γενέσθαι», αλλά θέλει να πιστεύει πως το καλύτερο θα έρθει με το φως της καινούργιας ημέρας.

Όλα αυτά μας δίνουν μόνο μία μοναδική και σίγουρη ημέρα, το Σήμερα. Το Σήμερα είναι αυτό που βιώνουμε τώρα και είναι το μόνο που έχουμε. Το Σήμερα οφείλουμε να το φροντίζουμε ώστε να αποφέρει καλούς και ποιοτικούς καρπούς. 

Όλη μας η ζωή… ένα Χθες που πολλές φορές ευχόμασταν να είναι διαφορετικό, ένα Αύριο που λαχταράμε κάτι να μας φέρει η ζωή και ένα Σήμερα που είναι το μόνο που έχουμε τώρα.

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Είμαι Δημοσιογράφος. Εκτός από το tempo.gr, αρθρογραφώ σε πολλά περιοδικά και blogs, όπως είναι ο Κλόουν, το e-Psychology και ο Λόγιος Ερμής.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.