Νέα γκέλα με την Άνγκελα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

papandreou_merkel_2010351435

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, συνεχίζοντας την στάση υποτέλειας που έχει ξεκινήσει ο Κώστας Σημίτης, ευχαρίστησε επανειλημμένα την Άνγκελα Μέρκελ χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος. Δυστυχώς, γίνεται φανερό ότι στη χώρα μας ηγούνται της πολιτικής εξουσίας, άνθρωποι πολύ χαμηλού βεληνεκούς, μηδέ εξαιρουμένων των βουλευτών οι οποίοι φυσικά είναι επιλεγμένοι από τους ίδιους τους αρχηγούς. Πρόκειται για άτομα που κινούνται στα όρια της μετριότητας και ακόμα παρακάτω, που είναι δυστυχώς ανίκανοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην υπάρχει σοβαρή εξωτερική πολιτική, να αδυνατούμε να διεκδικήσουμε τα συμφέροντά μας στους διεθνείς οργανισμούς. Παράδειγμα είναι τα Σκόπια, που ουσιαστικά καθορίζουν τις εξελίξεις και μάλιστα σε θέματα που είναι πέρα και πάνω από όλα εθνικά, είναι η ιστορία μας. Ή η Τουρκία που μας επιβάλει να αλλάξουμε την ιστορία μας με το έτσι θέλω, λες και δεν φθάνουν τα 400 χρόνια που είμαστε σκλάβοι της.

Και ερχόμαστε στο χθεσινό ατόπημα του πρωθυπουργού ο οποίος έφθασε στο σημείο να συζητάει σε σχετική ερώτηση αν θα πουλούσαμε κάποια νησιά μας για να εξοφλήσουμε το χρέος μας. Δηλαδή, ο πρωθυπουργός μας έφτασε στο σημείο να δίνει εξηγήσεις για θέματα εθνικής κυριαρχίας, που φυσικά μόνο σε αστειότητες καφενείου μπορούν να συζητηθούν. Αντί λοιπόν να αποστομώσει τους Γερμανούς και να τους ρωτήσει, ευκαιρίας δοθείσης, πότε θα μας δώσουν τα χρωστούμενα, προσπαθεί να απολογηθεί, ενώ μάλιστα έχει προηγηθεί  τις περασμένες μέρες όλη αυτή η ρυπαρολογία από τον Γερμανικό τύπο. Τελικά, δεν έχει μείνει τίποτα από την παλιά μας την ανδρεία; Μόνο η ετικέτα μας έχει μείνει; Νομίζω ότι δεν μας αξίζουν τέτοιοι πολιτικοί. Μας προσβάλουν βάναυσα!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.