Το «αμαρτωλό» παρελθόν των αστέρων

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

stallonebig.jpgΟ δρόμος για να φτάσει κάποιος στην κορυφή δεν είναι πάντα τόσο εύκολος. Είναι γνωστό ότι τα μεγάλα αστέρια της εποχής μας είναι όμορφα, διάσημα αλλά δεν είναι γνωστό ότι στο παρελθόν κάποιοι από αυτούς καθάριζαν κλουβιά, πουλούσαν Ντόνατς, ζωγράφισαν κάρτες, καθάριζαν ακόμα και πατώματα.

Η καριέρα του ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε δεν χτίστηκε τόσο εύκολα. Ο Σταλόνε γεννήθηκε μια χρονιά μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (1946) στην Νέα Υόρκη και ήταν γιος ενός πάμφτωχου Ιταλού μετανάστη. Πίστευε ότι το μέλλον του ήταν στον κινηματογράφο και ότι διέθετε τα δύο απαραίτητα κατά τη γνώμη του προσόντα για να πετύχει: Όμορφο πρόσωπο με μεγάλα εκφραστικά μάτια και ένα καλοδουλεμένο αθλητικό σώμα. Κι όμως οι προσπάθειες που έκανε για αρκετό καιρό δεν απέδωσαν καρπούς. Πρώτη φορά ο Σταλόνε έπαιξε σε ένα έργο με το όνομα «Death of a drummer” αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία στην δουλειά του και του σύστησαν να ξεχάσει την καριέρα του ηθοποιού. Στην συνέχεια αποφάσισε να σπουδάσει στην δραματική σχολή του Πανεπιστημίου του Μαϊαμι. Εκεί άκουσε ακριβώς τα ίδια από τους παιδαγωγούς αλλά σε πιο ήπιο τόνο. Ο μικρόσωμος καλοκάγαθος και νεαρός άνδρας ταξίδεψε σε όλη την χώρα για να βρει τελικά δουλειά στην Νέα Υόρκη. Πρώτα δούλεψε ως καθαριστής κλουβιών σε ζωολογικό κήπο, στην συνέχεια παρέδιδε πίτσες σε σπίτια και τελικά ως εργάτης σε κινηματογράφο. Την ίδια εποχή εκεί γνώρισε και την μέλλουσα σύζυγο του.

Πριν γίνει διάσημη και η Μαντόνα γεύτηκε όλες τις δυσκολίες ενός απλού εργάτη. Αφού παρακολούθησε 2 χρόνια σπουδών στο Πανεπιστήμιο αποφάσισε ότι είχε πλέον μάθει αυτά που χρειαζόταν και μετακόμισε στην Νέα Υόρκη με μόλις 35 δολάρια στην τσέπη της. Η δίψα της όμως για την μουσική ήταν άσβεστη. Η καριέρα της Μαντόνα ξεκίνησε πρώτα από τα καταστήματα «Dunkin’Donuts” όπου εκεί εργαζόταν ως πωλήτρια καφέ και ντόνατς. Το επίμονο κορίτσι όμως ήδη είχε μάθει πολύ καλό μπαλέτο. Φυσικά δεν ήταν αυτό το όνειρο της αλλά και να ήθελε δεν μπορούσε να σταθεί εκεί αφού για σόλο καριέρα ήταν πάρα πολύ μικροσκοπική. Γι’ αυτό και το…γύρισε στη μουσική και στο τραγούδι από το οποίο τελικά έγινε τόσο διάσημη.

Επίσης και η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον ξεκίνησε την καριέρα της από εστιατόριο γρήγορου φαγητού αλλά ήταν σερβιτόρα. Σπουδάζοντας ακόμα στο σχολείο ξεκίνησε να κάνει μαθήματα σε δραματική σχολή και από κει και μετά κατάλαβε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Παρότι ο πατέρας της την πίεζε επίμονα να μην κάνει αυτό το «απαίσιο λάθος» όπως της έλεγε, η ίδια αφού τελείωσε το σχολείο απευθύνθηκε στο «Μπρόντγουεϊ» αλλά η προσπάθεια της απέτυχε. Και γι’ αυτό το λόγο αναγκάστηκε να δουλέψει ως σερβιτόρα. Παρεμπιπτόντως η Άνιστον ήταν αρκετά παραπανίσια κιλά και γι’ αυτό το λόγο δεν παρέμεινε πολύ σε αυτή τη δουλειά αφού ήταν αρκετά αδέξια. Μετά τις πρώτες της προσπάθειες να κάνει καριέρα στο σινεμά έπαιρνε πάντα την απάντηση: «Καταρχήν χρειάζεται να χάσεις τουλάχιστον 10 κιλά». Η Άνιστον ήταν έτοιμη να παρατήσει το όνειρο της αλλά την τελευταία στιγμή αποφάσισε να κάνει δίαιτα. Η ηθοποιός έχασε 12 κιλά και με την πρώτη της προσπάθεια κατάφερε να πάρει ρόλο σε ταινία.

Επίσης μια πολύ γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, η Τζένιφερ Λόπεζ ήθελε από μικρή να γίνει διάσημη αλλά η μητέρα της είχε άλλα όνειρα αφού ήθελε η κόρη της να γίνει δικηγόρος. Εξαιτίας της πίεσης των γονιών της η 17χρονη Λόπεζ άρχισε να δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο χωρίς όμως να ξεχάσει τα όνειρα της…Ακριβώς τότε είδε σε διαφήμιση να ζητούν μαθητές για το σχολείο χορού του Μανχάταν και αποφάσισε να δοκιμάσει. Από κει και μετά ξεκίνησαν οι δύσκολες μέρες: Από το πρωϊ μέχρι το απόγευμα δουλειά και το βράδυ χορός. Στην συνέχεια η Λόπεζ πήγε στο κολέγιο αλλά μετά το –πρώτο εξάμηνο έφυγε αφού πήρε την απόφαση να γίνει χορεύτρια. Εξαιτίας όλων αυτών το νεαρό κορίτσι αναγκάστηκε να φύγει και από το σπίτι του αφού οι γονείς της ήταν κάθετα αντίθετη στις αποφάσεις της.

Στο μεταξύ και ο διάσημος ζωγράφος Νίκας Σαφρόνοφ που σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών «Γκρέκοφ» αναγκάστηκε να δουλέψει ως φύλακας και καθαριστής βαγονιών. Επίσης δεν του δόθηκε η ευκαιρία να ολοκληρώσει τις σπουδές του αφού κλήθηκε να υπηρετήσει στον στρατό. Ακόμα όμως και όταν ήταν στον στρατό συνέχιζε να ζωγραφίζει και τέλος μετά τον στρατό αποφοίτησε από την σχολή και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους ζωγράφους παγκοσμίως.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.