Στοιχηματικά λάθη που κοστίζουν

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

Στοιχηματικά λάθη που κοστίζουνΓια να βγούμε κερδισμένοι στο Στοίχημα, θα πρέπει να παίζουμε πάντοτε με μυαλό. Αρκετοί από τους παίκτες, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα ασχολούνται και χρόνια με το... σπορ, όχι μόνο δεν κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά υποπίπτουν σε μερικά επιπόλαια λάθη, που, αναπόφευκτα, τους στέλνουν τις περισσότερες φορές στον κουβά ή τους καταδικάζουν σε χασούρα σε βάθος χρόνου. Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά τα λάθη, αναλυτικά:

Πρώτο λάθος: Η τακτική που ακολουθούν κάποιοι, επιλέγοντας ένα σωρό «σίγουρους» αγώνες με μικρές αποδόσεις. Τις περισσότερες φορές κάποιο από αυτά τα ματσάκια «σπάει» και τότε δεν μπαίνει στην τσέπη ούτε καν αυτό το μικρό μεροκάματο που είχαν υπολογίζει. Είναι μεγάλο το ρίσκο, λοιπόν, να ποντάρουμε σε μεγάλο αριθμό αγώνων και βέβαια απολύτως λογικό κάτι τέτοιο αν κάτσουμε και το σκεφθούμε ώριμα.

Δεύτερο λάθος: Αρκετοί είναι εκείνοι που μετατρέπουν το στοίχημα σε... Τζόκερ, βάζοντας μαζί ισοπαλίες ή εκπλήξεις, προκειμένου να κερδίσουν ένα τσουβάλι χρήματα. Πόσες πιθανότητες έχει όμως να συμβεί κάτι τέτοιο; Ελάχιστες. Άρα, αυτός δεν είναι ένας σοβαρός τρόπος για να βγούμε κερδισμένοι στο στοίχημα. Αν είμαστε αυτής της λογικής, καλύτερα να ασχοληθούμε με άλλα τυχερά παιχνίδια.

Τρίτο λάθος: Ορισμένοι παίκτες έχουν το κακό συνήθειο να ποντάρουν παρόμοια ποσά (π.χ. 10-20 ευρώ) κάθε φορά που στοιχηματίζουν. Αυτό φυσικά δεν έχει καμιά λογική διότι δεν είναι δυνατόν πάντοτε να πιστεύουμε το ίδιο τις επιλογές μας. Το καλύτερο είναι, λοιπόν, να μην παίξουμε ακόμη και καθόλου αν έχουμε πέσει σε κακή στοιχηματική μέρα και να μεταφέρουμε το ποσό σε μια άλλη μέρα που θα είμαστε περισσότερο σίγουροι για το ποντάρισμά μας.

Τέταρτο λάθος: Ουκ ολίγοι παίζουν στοίχημα σε καθημερινή βάση, συμβουλευόμενοι τα διάφορα έντυπα ή sites προγνωστικών που ασχολούνται με το στοίχημα. Οι συγκεκριμένοι είναι εκείνοι που είναι οι σίγουρα χαμένοι μακροπρόθεσμα, αφού ακόμη κι αν πάνε ταμείο κάποιες φορές, τις περισσότερες χάνουν τα χρήματά τους. Δεν είναι σοφό, λοιπόν, να ποντάρουμε κάθε μέρα, παρά μόνο αν έχουμε μελετήσει καλά τα ματς. Και βέβαια, καλό είναι να μην λαμβάνουμε υπ' όψιν μας τυφλά τις προβλέψεις του καθενός, που συνήθως είναι αναγκασμένος να τις κάνει για να βγάλει το δικό του μεροκάματο από το αφεντικό του που τον πληρώνει.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.