Πώς να παίξετε και να κερδίσετε το πρώτο αθλητικό σας στοίχημα

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

Πώς να παίξετε και να κερδίσετε το πρώτο αθλητικό σας στοίχημα

Το να κερδίστε χρήματα με τα αθλητικά στοιχήματα, χωρίς να παίρνετε μεγάλα ρίσκα και χωρίς να «πέφτετε» σε λάθη αρχαρίων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη γνώση του τρόπου διαχείρισης του άγχους και τη στρατηγική σας. Για παράδειγμα, το στοίχημα σε άγνωστους κλάδους και χωρίς σαφή πρόγνωση είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη αυτής της πρακτικής.

Τα στοιχήματα μπορούν να λειτουργήσουν ως ψυχαγωγία,  μας βοηθούν να ζήσουμε με περισσότερο πάθος τα παιχνίδια της ομάδας μας, να προσπαθήσουμε να κερδίσουν επιπλέον χρήματα, αλλά δεν πρέπει ποτέ να θεωρηθούν ως ένας τρόπος ζωής.

Το αθλητικό στοίχημα έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότεροι (και νεότεροι) παίκτες προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα στοιχηματίζοντας σε διαφορετικά γεγονότα και διαγωνισμούς. Αλλά αν σκέφτεστε να παίξετε το πρώτο σας στοίχημα, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να αποφύγετε τα συνήθη λάθη που γίνονται από οποιονδήποτε νεοφερμένο σε αυτόν τον κόσμο.

1. Θέλετε να κερδίσετε το στοίχημα με τη μία

Είναι πιθανόν ένας από τους στενότερους φίλους σας να σας είπε πώς κατάφερε να κερδίσει χρήματα με ασφάλεια εύκολα και γρήγορα, για το ελάχιστο ποσό που επενδύθηκε και το εξαιρετικό όφελος που αποκτήθηκε. Ναι, είναι δυνατό. Αλλά αυτό που δεν σας είπε είναι το ποσό των στοιχημάτων που δεν κατάφερε να κερδίσει στο παρελθόν. Μην βιάζεστε όταν πρόκειται να κάνετε το πρώτο σας στοίχημα και ελέγξετε προσεκτικά το πού θα το κάνετε. Υπάρχουν αξιόπιστες και νόμιμες εταιρείες, που δίνουν πολύ καλές αποδόσεις και δεν κινδυνεύετε από απατεώνες.

2. Παίξτε αθλητικά στοιχήματα από ανάγκη

Είναι ένας από τους βασικούς χρυσούς κανόνες όταν ξεκινάτε στον κόσμο των αθλητικών στοιχημάτων. Όποιος παίζει από ανάγκη χάνει από την υποχρέωση… Εάν περνάτε μια στιγμή οικονομικών δυσκολιών και δεν έχετε πολλά χρήματα, σκεφτείτε ότι λίγες ώρες μετά το παιχνίδι μπορείτε να είστε σε ακόμη χειρότερη κατάσταση: χωρίς τα λίγα χρήματα που είχατε.

3. Στοίχημα σε άγνωστα αθλήματα και ομάδες

Κάθε παίκτης που θέλει να κερδίσει σε αθλητικά στοιχήματα έχει κάνει αυτό το λάθος τουλάχιστον μερικές φορές. Μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα και να δείτε ποιοι αγώνες πρόκειται να παιχτούν σύντομα. Τα πρωταθλήματα της Ιορδανίας, της Τανζανίας, του Ιράν ή αθλήματα όπως το σνούκερ, τα βελάκια και το χόκεϊ είναι εν πολλοίς άγνωστα στους Έλληνες παίκτες. Είναι λάθος να στοιχηματίζετε χρήματα σε αθλήματα, τα οποία δεν σας είναι οικεία. Κάντε μια μικρή έρευνα πρώτα και μόλις αποκτήσετε κάποια γνώση, δοκιμάστε την τύχη σας όπου θέλετε.

4. Συνδυάστε πάρα πολλά παιχνίδια στο στοίχημα

Είναι αλήθεια ότι όσες περισσότερες αντιστοιχίσεις ή αποτελέσματα μπορείτε να συνδυάσετε, τόσο καλύτερες θα είναι οι συνολικές αποδόσεις που θα καταγράψει το αθλητικό σας στοίχημα. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ποσότητα δεν είναι συνώνυμη με την καλύτερη…

5. Χάνετε το κέρδος σας γρήγορα

Είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη. Το πρώτο σας αθλητικό στοίχημα σας γεμίζει με χαρά αλλά συγχρόνως αυξάνει εκθετικά την επιθυμία σας να συνεχίσετε να παίζετε. Έχετε την τάση να θέλετε να επαναλάβετε την εμπειρία, θεωρώντας ότι είναι εύκολο να κερδίσετε ξανά. Αν κερδίσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, ελέγξτε τον παρορμητισμό  σας και σκεφτείτε προσεκτικά τι στρατηγική θα ακολουθήσετε για να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

...και πάντα να έχετε στο μυαλό σας τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Καλά τα τυχερά παιχνίδια αλλά κρύβουν και κινδύνους εθισμού οπότε θέλει σύνεση. Για όποιον ενδιαφέρεται για πληροφορίες ας διαβάσει κάνα σχετικό χρήσιμο άρθρο για το πως μπορεί να το αντιμετωπίσει.

Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 1 χρόνο από Super User nikosmat
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.