Περιμένοντας να συμμετάσχω στο «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

Εκατομμυριούχος

Περιμένω να έρθει η πολυπόθητη σειρά μου για να συμμετέχω στο λαοπρόβλητο και αγαπητό τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

Ένα όνειρό μου περιμένει στη γωνία να πραγματοποιηθεί, ένας κρυφός μου πόθος αναμένει με αγωνία μέχρι να ενσαρκωθεί.

Πρόκειται για ένα αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσης το οποίο σου προσφέρει οικονομικό κέρδος που αυξάνεται με την ερώτηση. Κάθε πέντε ερωτήσεις προσφέρουν και ένα «μαξιλαράκι» ασφάλειας το οποίο σου εξασφαλίζει ένα ποσό.

Ο «Εκατομμυριούχος» είναι αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι, το θεωρώ από τα ποιοτικότερα προγράμματα της σημερινής τηλεόρασης και κατάλληλο για εραστές της γνώσης.

Πρόκειται για μία ισχυρή παιδική ανάμνηση, ένα τηλεοπτικό προϊόν που για χρόνια προβαλλόταν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, βοηθώντας πολλούς παίκτες να αποκτήσουν ένα ποσό και να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν κάποια όνειρά τους.

Για εμένα, ήταν το πρόγραμμα που λαχταρούσα να δω, ανοίγοντας την τηλεόραση μετά την επιστροφή μου από το φροντιστήριο. Με χαρά απαντούσα πάντοτε στις ερωτήσεις, περιμένοντας να έρθει εκείνη η στιγμή που θα καθόμουν στην καρέκλα του υποψήφιου παίκτη.

Πλέον, αυτό που μπορώ να διακρίνω ως αλλαγή είναι το μικρότερο ποσό στο οποίο μπορεί να φτάσει ο νικητής (100.000 ευρώ), απόρροια της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει και τη δύναμη της τηλεόρασης στα χρήματα που δύναται να προσφέρει. Χωρίς να σημαίνει πως το να καταφέρεις να κερδίσεις μέσα σε ένα τέταρτο 2000 ευρώ θα ήταν λίγο. Κάθε άλλο μάλιστα…

Όπως και στο κίνητρο των περισσότερων παικτών. Κάποτε, ένας παίκτης δήλωνε συμμετοχή γιατί ήθελε με αυτά τα χρήματα να πάει σε ένα εξωτικό μέρος, είχε διάθεση για χαβαλέ και παιχνίδι.

Σήμερα, μπορεί οι παίκτες να έχουν και πάλι όνειρα, αλλά ως επί το πλείστον είναι βιοπαλαιστές οι οποίοι θέλουν έστω 500 ευρώ για να καταφέρουν να πληρώσουν ένα λογαριασμό.

Για όποιο λόγο κάποιος και να θέλει να συμμετέχει, ο «Εκατομμυριούχος» είναι ένα πρόγραμμα με πολλές γνώσεις, συγκινήσεις, εντάσεις και ανατροπές.

Δεν υπάρχει γνωστικό πεδίο το οποίο να μην αγγίζει ο «Εκατομμυριούχος»: από ιστορία, τέχνη, αθλητισμό, μόδα, γεωγραφία, γραμματική. Πρόκειται για παιχνίδι που απαιτεί ικανούς παίχτες με γνώσεις, ψυχραιμία, στρατηγική. Γιατί δεν είναι μόνο οι τρεις βοήθειες (τηλέφωνο, βοήθεια του κοινού και 50/50). Είναι ακόμα περισσότερο, ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξεις να τις διαχειριστείς.

Είναι μία πρόκληση ο «Εκατομμυριούχος», ένα παιχνίδι για γερή αδρεναλίνη, το οποίο σε εξιτάρει και σε καλεί να αντιμετωπίσεις τους φόβους, τις ανασφάλειες, τις ικανότητές σου.

Για εμένα ο «Εκατομμυριούχος» είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, ένα όνειρο που αδημονώ να ζήσω, μία ευκαιρία να πραγματοποιήσω κάποια όνειρά μου.

Και εύχομαι η ζωή να μου κάνει αυτό το δώρο και να συμμετέχω σε ένα προϊόν που ξεχώριζα διαχρονικά για την ποιότητα και τη γνώση που προσφέρει.

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Είμαι Δημοσιογράφος. Εκτός από το tempo.gr, αρθρογραφώ σε πολλά περιοδικά και blogs, όπως είναι ο Κλόουν, το e-Psychology και ο Λόγιος Ερμής.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.