Αλεξανδρής: «Ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει πλέον να κλέψει τα παιχνίδια»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Αλέξης Αλέξανδρης

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο στην Ευρώπη και παλεύει για το καλύτερο αποτέλεσμα με οποιαδήποτε ομάδα, εξέφρασε ο Αλέξης Αλέξανδρης, με αφορμή το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία. 

«Το γκολ του Καβάνι είναι κάτι που δεν περιμένει ένας τερματοφύλακας. Μου αρέσει πλέον ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει να κλέψει τα παιχνίδια και δεν κλαίει τη μοίρα του μετά το τέλος των αγώνων. Πηγαίνει όπως κάθε μεγάλη ομάδα στο Champions League και παλεύει για το καλύτερο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα. 

Περιμέναμε πως θα ήταν πολύ δύσκολο ματς, όμως η ομάδα έδειξε πως είχε καλή απόδοση μέσα στη Γαλλία. Από τη στιγμή που ήρθαν τα άλλα αποτελέσματα, πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του», είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», και συνέχισε:

«Αν ήταν κάποια άλλη ομάδα, ο Ολυμπιακός σίγουρα θα το είχε ανατρέψει. Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως έπαιζε με μία καλή ομάδα, η οποία παρότι είχε λιγότερους παίκτες, ήταν επικίνδυνη στην επίθεση».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορούσε να πάρει καλύτερο από αυτό το ματς, ο Αλεξανδρής ανέφερε: «Θα μπορούσε να αποφύγει το γκολ στο τέλος της αναμέτρησης. Εφόσον δεν μπορούσε να το κερδίσει, καλό θα ήταν να μην το χάσει.

Στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να παίξει καλύτερα άμυνα και θα να πάρει εκείνος το αποτέλεσμα. Δυστυχώς, τον κορόιδεψε το παιχνίδι. Πίστευε ότι μπορεί να το χτυπήσει και το κάθε λάθος το πληρώνεις σε τέτοιου είδους αγώνες».

Τέλος, ο παλιός επιθετικός των Πειραιωτών υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός δεν ευνοήθηκε τελικά από το γεγονός ότι οι Γάλλοι έμειναν με έναν παίκτη λιγότερο στην επανάληψη: «Αν η Παρί συνέχιζε με 11 παίκτες θα είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, όπως αποδείχθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά κλείστηκαν, αφού δεν μπορούσε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Δεν έκανε καλό στον Ολυμπιακό που η Παρί έμεινε με δέκα παίκτες».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.