Κώστας Μήτρογλου: «Μπορεί την πρόκριση ο Ολυμπιακός»

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.67 (6 Ψήφοι)

Κώστας Μήτρογλου

Αισιόδοξος για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε ο Κώστας Μήτρογλου, δηλώνοντας σίγουρος ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Φυσικά και πιστεύω στη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα τα ονόματα. Παίζουν μπάλα οι παίκτες μέσα στο γήπεδο και δείχνουν εκεί τι μπορούν να κάνουν. Στο γήπεδο κρίνονται οι προκρίσεις», τόνισε στην εφημερίδα «Real News».

Μάλιστα, ο «Μητρογκόλ» δεν έκρυψε ότι θα ήθελε πολύ να είχε τη δυνατότητα να βοηθήσει την πρώην ομάδα του σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι: «Ο Ολυμπιακός είναι κεφάλαιο ζωής για μένα. Είναι στην καρδιά μου η ομάδα. Είναι κάτι σαν το σπίτι μου και πολλά άλλα ακόμα. Θα ήθελα φυσικά να μπορέσω να βρεθώ στο πλευρό του στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”».

Όσο για το πότε θα κάνει το ντεμπούτο το του στη Φούλαμ, είπε ότι αυτό πρόκειται να συμβεί στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, το επόμενο Σάββατο (22/2). «Την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ μίλησα με το προπονητικό τιμ της ομάδας και είπαμε ότι θα είναι καλό να μπορέσω να παίξω για πρώτη φορά με τη Γουέστ Μπρομ. Τότε συμφωνήσαμε ότι θα είναι το καλύτερο για μένα να βρίσκομαι στο 100% για να βοηθήσω την ομάδα στο πολύ υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ. Νιώθω σχεδόν έτοιμος τώρα», ανέφερε.

Τέλος, ερωτηθείς για το ποια ομάδα θα επιλέξει σε περίπτωση που στο μέλλον επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα, επισήμανε: «Αν και όταν γυρίσω στην Ελλάδα, εννοείται πως για μένα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η ομάδα μου και σ' αυτή θα ήθελα να γυρίσω. Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό στα ματς με τη Μάντσεστερ και γενικότερα από δω και στο εξής».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.