Χαιρεκακία των Βούλγαρων για την κρίση στην Ελλάδα!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Σιμεών Ντιάνκοφ

Αν και θα περίμενε ίσως κανείς να έχουμε στο πλευρό μας τις γειτονικές χώρες στη «μάχη» που δίνουμε  για να αντιμετωπίσουμε την κρίση, υπάρχουν και κάποιες από αυτές που χαμογελούν χαιρέκακα για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Τρανό παράδειγμα η Βουλγαρία, που ωφελείται σημαντικά από την κατάσταση στην Ελλάδα, αφού οι επιχειρήσεις φεύγουν από τη χώρα μας και μετακομίζουν εκεί. Το γεγονός αυτό παραδέχτηκε και ο υπουργός Οικονομικών της γειτονικής χώρας, Σιμεών Ντιάνκοφ, λέγοντας:

«Παρ' ότι δεν είναι ωραίο, υπάρχει κάποιος βαθμός χαιρεκακίας, γιατί η Βουλγαρία πάντοτε συγκρίνεται με την Ελλάδα. Έχουμε τώρα την εντύπωση ότι οι Έλληνες τα πηγαίνουν χειρότερα από εμάς. Αυτό μας βοηθά πολύ ως κυβέρνηση». Και συμπλήρωσε: «Σχεδόν 2.000 επιχειρήσεις έχουν φύγει από την Ελλάδα και λειτουργούν στη Βουλγαρία».

Παράλληλα, ο κ. Ντιάνκοφ επισήμανε ότι πολλοί Έλληνες έχουν καταθέσει τα χρήματά τους σε βουλγαρικές τράπεζες και πως τα ελληνικά κεφάλαια που έχουν εισρεύσει στην Βουλγαρία ανέρχονται στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ, ένα ποσό που, όπως είπε, είναι πολύ μεγάλο για τη χώρα του.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.