Απόδραση με πρόωρες εκλογές για το ΠΑΣΟΚ;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Απόδραση με πρόωρες εκλογές για το ΠΑΣΟΚ;

Όπως είχε γράψει πρώτο απ' όλους το tempo.gr και επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο Πρωθυπουργός στη διακαναλική, αν το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί με διαφορά στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, τότε πιθανότατα θα οδηγηθούμε σε πρόωρες εθνικές εκλογές. Σύμφωνα με δημοσίευμα, αυτό θα συμβεί στις 5 ή 12 Δεκεμβρίου, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο (αν και ακραίο σενάριο) ο Γιώργος Παπανδρέου να αποφασίσει την αναβολή του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, προκειμένου αυτές να γίνουν μαζί με τις εθνικές.

Οπωσδήποτε αυτή η απόφαση είναι εκβιαστική για τους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος, που καλούνται να επιλέξουν αν θα στηρίξουν ή όχι την βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζεται και το Μνημόνιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι ακόμη κι αν οδηγηθούν στις κάλπες, θα πάρουν ξανά τις εκλογές, αφού οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν μπροστά με 8 µονάδες διαφορά από τη Νέα Δηµοκρατία.

Απ' την άλλη, μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι θα βόλευε πολύ την κυβέρνηση να απαλλαγεί από το βάρος των δύσκολων μηνών που ακολουθούν και να μεταφέρει το πολιτικό κόστος στην αξιωματική αντιπολίτευση. Άλλωστε, όπως έχουμε πει αρκετές φορές από εδώ μέσα, τα δύο κόμματα έχουν ακριβώς την ίδια πολιτική και ο δρόμος που έχει χαράξει η σημερινή κυβέρνηση, θα ακολουθηθεί κατά γράμμα ακόμη και σε περίπτωση ανάληψης της εξουσίας από τη ΝΔ. Το ζήτημα, λοιπόν, είναι σε ποιανού τα χέρια θα σκάσει η... βόμβα.

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δεν ξέρω αν είναι στις προθέσεις τους να πάνε για εκλογές, γιατί τότε θα χάσουν στα σίγουρα ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΊΑ!
Το σίγουρο είναι, ότι μας εκβιάζουν με κάθε τρόπο, που αυτοί θεωρούν πρόσφορο, για να μας αρπάξουν τον ψήφο.
Και από την άλλη, εμείς έχουμε υποχρέωση να τους
...ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ! Μπορούμε...
Αυτό άλλωστε τους αξίζει...

katergo
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Θα πάνε σε εκλογές αναγκαστικά γιατί μετά δεν θα μπορούν να λένε ότι έχουν λαϊκή εντολή για να εφαρμόζουν όσα τους διατάζουν τα αφεντικά τους. Αφού δημοψήφισμα δεν κάνουν, οι εκλογές γίνονται αυτομάτως δημοψήφισμα, θέλουν δεν θέλουν. Το ΠΑΣΟΚ την έχει σίγουρη την ήττα. Περαστικά στο Giorgo.

Θέμης
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Τουλάχιστον γλυτώσαμε τις εκλογές πάλι... Τώρα ο καθένας κρίνει μόνος του το αποτέλεσμα

Διαφημιστικά δώρα
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.