Προσοχή στη... φάκα του ΛΑ.Ο.Σ.

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γιώργος Καρατζαφέρης

Ελάχιστες ώρες πριν τις εκλογές της Κυριακής (7/11), τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δίνουν τα... ρέστα τους, προπαγανδίζοντας συντονισμένα υπέρ της κυβέρνησης και προβάλλοντας όσο μπορούν περισσότερο την εναλλακτική λύση του ΛΑ.Ο.Σ.!

Με έκπληξη παρατηρούμε ότι ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης και άλλα μέλη του κόμματός του κάνουν περιοδεία στα κανάλια και δεν λείπουν από καμιά συζήτηση και τηλεοπτικό παράθυρο, τη στιγμή που τα κόμματα της αριστεράς είναι σχεδόν εξαφανισμένα. Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς, με δεδομένη την αγανάκτηση του κόσμου και την πρόθεση για διαμαρτυρία, επιδιώκεται με κάθε τρόπο οι χαμένοι ψήφοι του δικομματισμού να μην διαρρεύσουν σε άλλες δυνάμεις, αλλά να διοχετευτούν στο ΛΑ.Ο.Σ.

Μια τέτοια ψήφος, ωστόσο, δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον Έλληνα πολίτη, καθώς ο κ. Καρατζαφέρης είναι άλλο ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το σύστημα, ώστε να τον διατηρεί εγκλωβισμένο. Ας μην ξεχνάμε ότι το ΛΑ.Ο.Σ. υπερψήφισε το Μνημόνιο στη Βουλή, γυρίζοντας πολλά χρόνια πίσω τη χώρα και υποβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής μας, ενώ στηρίζει ξεκάθαρα την πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δυστυχώς ως φαίνεται, ο λαϊκισμός καλά κρατεί!
Είναι γεγονός, πως κάποιοι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να γίνονται πιστευτοί χρησιμοποιώντας πολύ ευτελή επιχειρήματα...
Απόδειξη χαμηλού επιπέδου, ή αναζήτηση της εύκολης λύσης;

zofos X
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.