Ο πόλεμος μόλις άρχισε...

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Ο πόλεμος μόλις άρχισε...

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συγκέντρωση και πορεία στην Αθήνα, με πολλές χιλιάδες οργισμένους και αγανακτισμένους πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών» και να απαντούν με αυτόν τον τρόπο στα αλλεπάλληλα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικας.

Πρωτοφανής η μαζικότητα, το πάθος και η μαχητικότητα του κόσμου στην πιο μαζική πορεία των τελευταίων χρόνων, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ούτε το κρύο, ούτε η βροχή κράτησε κανέναν στο σπίτι του και αυτό αποτελεί βροντερό μήνυμα προς την εξουσία ότι η απάντηση θα δοθεί από νεολαία, εργαζόμενους και συνταξιούχους στο δρόμο. Είναι, λοιπόν, σαφές ότι ο λαός δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί αδιαμαρτύρητα την υποβάθμιση της ζωής του και τις συνθήκες εργασιακής δουλείας που σχεδίασαν γι' αυτόν οι καρεκλοκένταυροι. Η αντίσταση θα είναι μεγάλη και αντάξια της ιστορίας μας, διότι ποτέ οι Έλληνες δεν έσκυψαν το κεφάλι στον εκάστοτε ζυγό.

Από κει και πέρα, απαράδεκτη για μια ακόμη φορά ήταν η στάση των δυνάμεων ΜΑΤ, που μόλις είδαν τον κόσμο να συγκεντρώνεται έξω από τη Βουλή, άρχισαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων, χωρίς σταματημό. Η απάντηση των διαδηλωτών σε αυτή την πρακτική ήταν επίσης αποστομωτική και όχι, δεν ήρθε μόνο από τους.. γνωστούς-άγνωστους κουκουλοφόρους, όπως ενημερώνουν τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης. Αναρχικοί, κομμουνιστές, δεξιοί, αριστεροί και ανένταχτοι πολίτες στράφηκαν εναντίον των κατασταλτικών δυνάμεων του κράτους, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια εκτεταμένα επεισόδια στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας με μολότοφ και δακρυγόνα.

Ο πόλεμος μόλις άρχισε και η συνέχεια θα είναι ακόμη δυναμικότερη! Όλοι στους δρόμους...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.