«Συνέδριο τώρα» απαιτούν 59 στελέχη του Ποταμιού, που ζητούν ευθύνες από τον Σ. Θεοδωράκη

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (6 Ψήφοι)

«Συνέδριο τώρα» απαιτούν 59 στελέχη του Ποταμιού, που ζητούν ευθύνες από τον Σ. Θεοδωράκη

Να αναλάβει τις ευθύνες του όσον αφορά την πρόσφατη ήττα του στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του ηγέτη στον νέο φορέα της κεντροαριστεράς και να συγκαλέσει άμεσα συνέδριο, ζητούν 59 μέλη και στελέχη του Ποταμιού. Πιο συγκεκριμένα, σε κείμενο που δημοσιοποίησαν και τιτλοφορείται «Ο Σταύρος Θεοδωράκης να αναλάβει τις ευθύνες του. Συνέδριο Τώρα», αναφέρουν τα ακόλουθα:

«Η προσωπική απόφαση του Σ. Θεοδωράκη να επιδιώξει την εκλογή του ως αρχηγού του “Νέου Φορέα”, κατέληξε σε ήττα.

Μαζί με αυτόν και εξ αιτίας του θεσμικού του ρόλου, καίριο πλήγμα υπέστη και το Ποτάμι στη συνείδηση των ψηφοφόρων του οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία απείχαν από την εκλογή.

Η ψήφος στο Ποτάμι μετατράπηκε σε χείρα βοηθείας  για την αναβίωση του ΠΑΣΟΚ. Οι βουλευτές μας παρατάσσονται δίπλα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ έτοιμοι να ακολουθήσουν την πολιτική βούληση της νικήτριας των εκλογών.

Ο Σ. Θεοδωράκης μέχρι σήμερα δεν ανέλαβε την ευθύνη του. Αντίθετα επιχειρεί να τη μεταθέσει σε ολόκληρο το κόμμα ως “συλλογική”. Συστήνει Επιτροπή “εκλεκτών” για να αποδώσει ευθύνες κατά προτίμηση και εν τέλει να ενσωματωθεί πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ, απελευθερωμένος από αντίθετες φωνές και αντιδράσεις.

Εργαλείο ένα πρωτοφανές ερωτηματολόγιο εφ’ όλης της ύλης, ατομικά υπογεγραμμένο από το κάθε μέλος, προς επεξεργασία από την διορισμένη Επιτροπή.

Αρνούμαστε να νομιμοποιήσουμε τον “εσωκομματικό διάλογο” δια αλληλογραφίας.

Απαιτούμε Συνέδριο Τώρα

Οι “59” (Μέλη και στελέχη στο Ποτάμι)».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.