Γαμπρός παράτησε τη νύφη και πήγε για μπάλα

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

Γαμπρός παράτησε τη νύφη και πήγε για μπάλα

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Λάρισα, όταν ο γαμπρός παράτησε τη νύφη και έσπευσε για να παρακολουθήσει στην τηλεόραση την αγαπημένη του ομάδα!

Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ αγωνιζόταν εκτός έδρας κόντρα στην ομάδα του Εργοτέλη και πλήθος Λαρισαίων είχε συγκεντρωθεί σε καφετέρια, παρακολουθώντας το ματς σε κεντρική καφετέρια.

Ξαφνικά, όταν ακούστηκαν κόρνες και πανηγυρικό κλίμα, γύρισαν άπαντες να δουν τι συμβαίνει και αντίκρισαν μια μεγάλη αυτοκινητοπομπή, η οποία περνούσε από το σημείο και κατευθυνόταν στο μαγαζί που θα λάμβανε χώρα το γλέντι.

Τότε έγινε το εξής απίστευτο! Το αμάξι των νεόνυμφων σταμάτησε, ο γαμπρός άφησε σύξυλη τη νύφη και «πετάχτηκε» στην καφετέρια για να ρωτήσει το σκορ της αγαπημένης του ομάδας!

Εκείνη τη στιγμή η Λάρισα κατάφερε να πετύχει γκολ και φυσικά επικράτησε πανδαιμόνιο, ενώ ο γαμπρός άρχισε να χοροπηδά από τη χαρά του και να αγκαλιάζεται με τους υπόλοιπους οπαδούς της ΑΕΛ πανηγυρίζοντας. 

Φυσικά, την ίδια στιγμή η νύφη παρακολουθούσε έκπληκτη από το παράθυρο του αυτοκινήτου και προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.