Απίστευτο: Δείτε τι έκανε δημόσιος υπάλληλος!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Απίστευτο: Δείτε τι έκανε δημόσιος υπάλληλος!

Στη μέση του πουθενά έμειναν περισσότεροι από 100 επιβάτες ενός τραίνου στην Ισπανία, που ταξίδευαν από την Σανταντέρ προς τη Μαδρίτη, όταν ο μηχανοδηγός σταμάτησε την πορεία του επειδή τελείωσε η βάρδιά του και τους παράτησε στα μισά της διαδρομής.

«Ο οδηγός είπε ότι είχε τελειώσει η βάρδιά του και δεν υπήρχε αντικαταστάτης, οπότε σταμάτησε το τραίνο και αποβιβάστηκε», είπε, μεταξύ άλλων, εκπρόσωπος της αστυνομίας στα τοπικά ΜΜΕ.

Ένας από τους συνολικά 109 επιβάτες του τραίνου δήλωσε στην εφημερίδα «El Diario Montanes» ότι αρχικά τους ανακοινώθηκε ότι το τρένο σταμάτησε εξαιτίας τεχνικού προβλήματος, ωστόσο, όπως τόνισε, «δεκαπέντε λεπτά αργότερα μας ενημέρωσαν ότι ο οδηγός σταμάτησε το τρένο επειδή είχε τελειώσει η βάρδιά του».

Για καλή τους τύχη, οι επιβάτες που κατευθύνονταν σε κοντινούς προορισμούς συνέχισαν το ταξίδι τους με λεωφορείο. Παρ’ όλα αυτά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναγκάστηκαν να περιμένουν αρκετές ώρες προκειμένου να φτάσει το λεωφορείο που θα τους μετέφερε στη Μαδρίτη, που απέχει από το σημείο 200 χιλιόμετρα.

«Τέτοιου είδους περιστατικά δεν είναι συνηθισμένα στην εταιρεία μας. Είναι υποχρέωση του μηχανοδηγού να μας ενημερώσει για τυχόν αλλαγές ή και αντικαταστάσεις», τόνισε εκπρόσωπος της εταιρείας, διαβεβαιώνοντας πως θα πραγματοποιηθεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ ζήτησε συγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία τους.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος του συνδικάτου των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο ανέφερε πως «θα έπρεπε να υπάρχει και άλλος οδηγός, ο οποίος θα τον αντικαθιστούσε στην αλλαγή της βάρδιας, πράγμα που δεν συνέβη».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.