Η μεγαλύτερη μάστιγα για τον πλανήτη

4.7333333333333 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.73 (15 Ψήφοι)

Η μεγαλύτερη μάστιγα για τον πλανήτη

Δεν υπάρχει σήμερα μεγαλύτερη συμφορά για τη γη από την παρουσία του σύγχρονου ανθρώπου, που αχόρταγα απομυζεί καθημερινά τους πόρους της, καταδυναστεύοντας και σκοτώνοντας όλα τα υπόλοιπα ζωντανά πλάσματα. 

Ο καταναλωτισμός και η απληστία του καταστρέφουν το περιβάλλον με ταχείς ρυθμούς και καταβροχθίζουν μέρα με τη μέρα τον πλανήτη. Ως κοινός ιός, ο άνθρωπος προσβάλλει και κατατρώει τα πάντα στο διάβα του, με περίσσια σκληρότητα και χωρίς κανέναν δισταγμό, σε ένα αδιάκοπο και μάταιο κυνήγι πλουτισμού.

Το εκπληκτικό animation βίντεο του γνωστού σκιτσογράφου Steve Cutts, που ακολουθεί παρακάτω, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την καταστροφική παρουσία του ανθρώπου και δημιουργεί προβληματισμό για το τέλος αυτής της παράλογης παρασιτικής πορείας του. Οι σκηνές που βλέπουμε είναι σκληρές, ωστόσο η πραγματικότητα είναι σίγουρα πολύ σκληρότερη.

Το φιλμάκι των 3,5 λεπτών του Άγγλου δημιουργού, που δημοσιεύθηκε στα τέλη του 2012 στο youtube, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου πολλές φορές και σήμερα προσεγγίζει τις 20 εκατομμύρια προβολές, ευαισθητοποιώντας σε μεγάλο βαθμό όσους το παρακολουθούν.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.