Damage, ένα ερωτικό θρίλερ που κόβει την ανάσα

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (6 Ψήφοι)

Damage, ένα ερωτικό θρίλερ που κόβει την ανάσα

Τα ερωτικά πάθη εκφράστηκαν σε κάθε μορφή Τέχνης με ωμό ρεαλισμό και γυμνή απεικόνιση. Όχι μονάχα του γυμνού κορμιού που διψά για έρωτα, αλλά περισσότερο εκείνης της ψυχής που αμφιταλαντεύεται από ηθικές προσταγές σε συνδυασμό με ορμητικά συναισθήματα.

Πόσο μπορεί να δικαιολογηθεί ένας παθιασμένος έρωτας ο οποίος αντιβαίνει και προδίδει τις πιο ιερές οικογενειακές αξίες; Μπορεί ένας έρωτας να θολώσει τη λογική σου σε τέτοιο βαθμό, ώστε να φτάσεις σε σημείο να μην μπορείς να αντιληφθείς το πόσο έχεις αλλάξει; Το πόσο άφησες τον εαυτό σου να παρασυρθεί, μη σκεπτόμενος καμία συνέπεια;

«Οι κατεστραμμένοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Ξέρουν ότι μπορούν να επιβιώσουν», λέει η αειθαλής και παντοτινός πειρασμός Ζιλιέτ Μπινός ως Άννα στον πατέρα του αρραβωνιαστικού της, λίγο πριν κάνουν έρωτα για μία ακόμη φορά. Λίγο πριν κυλιστούν σε ένα κρεβάτι ηδονής, προδίδοντας και οι δύο έναν άνθρωπο: εκείνη τον αρραβωνιαστικό της και εκείνος το γιο του…

Αχ, αυτό το αγόρι, ο Τζέρεμι Άιρονς! Από ψιλόλιγνη ασκητική φιγούρα στο "The Mission", τώρα αναλαμβάνει το ρόλο του Στέφεν Φλέμινγκ, ενός υψηλόβαθμου στελέχους μία συντηρητικής παράταξης, ο οποίος προετοιμάζεται για υπουργός. Τη ζωή του όμως και την αισθαντική του παρουσία, θα σημαδέψει ο παράφορα αμαρτωλός έρωτάς του για τη γυναίκα που ετοιμάζεται να παντρευτεί ο γιος του.

Ένα ερωτικό δράμα που προκαλεί με την τόσο ακραία εξιστόρηση ενός παράφορου ερωτικού πάθους, που δείχνει το πόσο μπορεί να καταλύσει την ηθική και τη λογική ένας έρωτας όταν κυριεύσει τη σάρκα ενός ανθρώπου. Πόσο εύκολα μπορεί ένα ένστικτο να σε κάνει να παρασυρθείς και μέσα σε αυτή τη δίνη συναισθημάτων, να μην αντιλαμβάνεσαι πως θα πληγώσεις ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής σου.

Συγκλονιστικό δράμα, τρομερά αισθησιακές σκηνές που γίνονται ολοένα και περισσότερο αποκαλυπτικές όσο περισσότερο η ταινία προχωρά προς το συγκλονιστικό της φινάλε.

Ένα συγκλονιστικό δράμα που αναδεικνύει το πόσο τραγικό μπορεί να γίνει ένα παράφορο πάθος, όταν απουσιάσει η λογική και η ηθική.

Damage, ένα ερωτικό θρίλερ που κόβει την ανάσα

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Είμαι Δημοσιογράφος. Εκτός από το tempo.gr, αρθρογραφώ σε πολλά περιοδικά και blogs, όπως είναι ο Κλόουν, το e-Psychology και ο Λόγιος Ερμής.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.