Σκορπάει τον τρόμο το «Rec 2» (ΒΙΝΤΕΟ)

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.67 (3 Ψήφοι)

rec2_4529344

Το ισπανικό «Rec» ήταν η ταινία που στηρίχθηκε με απόλυτη επιτυχία στο αξέχαστο «Blair Witch Project» και κατάφερε να ανατριχιάσει τους θεατές που έσπευσαν να το δουν στους κινηματογράφους το 2007. Μόλις λίγα χρόνια μετά, ήρθε το «Rec 2», υποσχόμενο ξανά μπόλικο αίμα και τρόμο, πράγμα που μαρτυρά άλλωστε και το trailer που κυκλοφόρησε.

Όλα ξεκινούν 15 λεπτά αργότερα από εκεί που τελείωσε η πρώτη ταινία, με τα μέλη μιας ειδικής ομάδας της αστυνομίας να εισβάλουν στο κτήριο του μακελειού για να δουν τι απέγιναν οι συνάδελφοί τους και το τηλεοπτικό συνεργείο που αγνοείται. Πλέον, αντί για μιας κάμερας που είχε η πρώτη ταινία, οι οπτικές γωνίες εναλλάσσονται με κάμερες που φέρουν οι αστυνομικοί, κάτι που προσφέρει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση στον θεατή.

Στη σκηνοθεσία συναντάμε ξανά τους Jaume Balagueró και Paco Plaza, ενώ το σενάριο υπογράφουν πάλι οι Balagueró και Luis Berdejo. Όσον αφορά τους ηθοποιούς, παίζουν οι Manuela Velasco, Leticia Dolera, Ferran Terraza, Javier Botet και David Vert.

Το «Rec 2» προβλήθηκε πρώτη φορά στην Ισπανία τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ, όπως έγινε γνωστό, θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Ιούλιο και ακολούθως, τον ερχόμενο Οκτώβριο, θα κυκλοφορήσει σε DVD. Στο μεταξύ, είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν και πότε θα πάρει διανομή στην Ελλάδα, ωστόσο, μετά από τόσον καιρό, μάλλον λίγοι είναι εκείνοι που δεν θα το έχουν δει ακόμα από όσους το περίμεναν εναγωνίως! Καλώς ή κακώς, ζούμε και στην εποχή του downloading, βλέπετε...

Δείτε το trailer:

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

καταπληκτικη ταινια... εννοειται πως την ειδα, σιγα μην περιμενα να τη φερουν στην ελλαδα οταν ξυπνησουν. η πρωτη ηταν ελαφρωωωωωωωωωωωωωωωωωως καλυτερη αλλα και αυτη διατηρηθηκε σε υψηλα επιπεδα.

messi
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.