Διαγωνισμός φωτογραφίας

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (14 Ψήφοι)

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Προσπαθώντας να αναδείξει τη σύγχρονη φωτογραφική δημιουργία, το Photometria International Photography Festival προκηρύσσει διαγωνισμό portfolio, ο οποίος θα διαρκέσει από την 1η Νοεμβρίου έως την 17η Δεκεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν ένα portfolio δεκαπέντε φωτογραφιών, εκ των οποίων θα επιλεγούν οι οκτώ. Μέσα από αυτές, ο φωτογράφος θα πραγματεύεται ένα θέμα της αρεσκείας του, μια ιδέα ή ακόμα και την αφήγηση μιας ιστορίας. Θα επιλεγούν εννέα portfolios συνολικά.

Η επιλογή θα γίνει βάσει α) της συνάφειας των φωτογραφιών με το θέμα, β) της συνοχής του συνόλου των φωτογραφιών ως ένα ενιαίο σετ, γ) την καλλιτεχνική και αισθητική ποιότητα του συνόλου των φωτογραφιών.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν του σε ψηφιακή μορφή μέσω WeTransfer στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στο e-mail θα πρέπει απαραίτητα να σημειωθούν (με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες) τα εξής: α) Τίτλος έργου, β) Ονοματεπώνυμο, γ) Πατρώνυμο, δ) Διεύθυνση/Πόλη, ε) Τηλέφωνο.

Η μεγάλη πλευρά των φωτογραφιών που θα αποσταλούν θα πρέπει να είναι 1500 pixels με ανάλυση 300 ppi.

Για τα portfolios που θα διακριθούν θα ζητηθεί ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα και μία περιγραφή του έργου (με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες). Από τους διακριθέντες του διαγωνισμού, θα ζητηθεί εγκαίρως να στείλουν τις φωτογραφίες τους σε πλήρη ανάλυση για την έκθεση που θα ακολουθήσει.

Τελευταία ημέρα αποστολής των φωτογραφιών ορίζεται η 17η Δεκεμβρίου 2017. Το κόστος κάθε συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα photometria.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τα νικητήρια portfolios θα αποτελέσουν το υλικό των εκθέσεων με τίτλο Parallel Voices που θα γίνουν σε χώρους οι οποίοι θα ανακοινωθούν από το φεστιβάλ.

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.