Έκθεση φωτογραφίας «UNSEEN» από την ομάδα «Διαδρομές»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

Έκθεση φωτογραφίας «UNSEEN» από την ομάδα «Διαδρομές»

Την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «UNSEEN» της ομάδας «Διαδρομές» θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό από το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 21:00 έως την Κυριακή 8 Ιουλίου.

Παράλληλοι κόσμοι στην ίδια πόλη. Παράλληλες ιστορίες, φαινομενικά διαφορετικές παίζουν κρυφτό και αρνούνται να αποκαλυφθούν στο φως της ημέρας.

H φωτογραφική ομάδα «Διαδρομές» παρουσιάζει την ομαδική δουλειά των μαθητών της που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017, με αφορμή την ευαισθητοποίηση των μελών της στην διαφορετικότητα και την ανάγκη για ανακάλυψη κοινών Διαδρομών, ανθρώπων που μοιράζονται τον ίδιο τόπο.

Οι «Διαδρομές» δημιουργήθηκαν μέσα από τη συνάντηση των ιδρυτικών μελών της και την ανάγκη να δημιουργήσουν ένα χώρο που όλα τα μέλη θα μπορούν να εντάξουν ελεύθερα τις ιδέες και τα Project τους, μέσα στο πλαίσιο  μιας οργανωμένης και δημιουργικά πάντα σκεπτόμενης ομάδας.

Έκθεση φωτογραφίας «UNSEEN» από την ομάδα «Διαδρομές»

Επιμέλεια: Γιώργος Ασημακόπουλος, Τόλης Χατζηγνατίου

Συμμετέχουν: Αναστασάκη Αγγελική, Βάγια Βασιλοπούλου, Γερόντη Ελίνα, Γεωργιάδη Ελένη, Γκουτίδου Κατερίνα, Έρτσου Χαρά, Ιορδανίδης Παύλος, Κόχειλα Άρτεμις, Καλογιάννη Βίκυ, Καμπούρη Μαρίτα, Καραμέρος Τάσος, Κατσιβέλη Θάλεια, Κλινάκη Μαρία, Κουτσιαύτης Τάσος, Κουτσούγερα Μαρία, Λαδά Ματίνα, Μαγγίνα Ελένη, Μάνθου Αλέκα, Μανιατοπούλου Στελλίνα, Μανωλάκου Σταυρούλα, Μαραγκός Δημοσθένης, Μάστορη  Άννα, Μοσκολένκο  Άλλα, Νικολαΐδης Μιχάλης, Νικολάκης Αντώνης, Παπαθεοδώρου Αντώνης, Παπανικολάου Κωνσταντίνα, Περάκη Ελένη, Περάκης Αλέξανδρος, Περάκης  Σπύρος, Σκάτζου Δήμητρα, Σούραλη Ελένη, Σταμούλη Μαρία, Ταυρίδου Καλλιόπη, Tσαγκατάκης Στέλιος, Τσακανίκας Αντρέας, Τσακανίκας Γιώργος, Τσαντάνης Σταμάτης, Χαραλαμπάκης Στέλιος.

INFO
BaseGALLERY & OVERVIEW-Ikon
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 57, Σταθμός Μοναστηράκι
Τηλ. επικοινωνίας: 211-4053733
Εγκαίνια: 16.06.2018  | 21:00
Διάρκεια: 16.06 - 8.07.2018 
Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 21:00 (Καθημερινά)
Ελεύθερη είσοδος

Έκθεση φωτογραφίας «UNSEEN» από την ομάδα «Διαδρομές»

Έκθεση φωτογραφίας «UNSEEN» από την ομάδα «Διαδρομές»

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.