Νέο άλμπουμ από την Joanna Drigo

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Joanna Drigo

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ «Κάποιες ώρες γεννιούνται οι ήρωες» (Minos EMI σε παραγωγή του Φίλιππου Πλιάτσικα), η Joanna Drigo κυκλοφορεί τη νέα της δισκογραφική δουλειά από την Antelma Music του Στάθη Δρογώση, με τίτλο «Ζυγός στην καρδιά».

Ύστερα από αναρίθμητα live, συμμετοχές σε φεστιβάλ στην Αθήνα και την επαρχία και αξιόλογες συνεργασίες, η νέα τραγουδοποιός επιστρέφει κατασταλλαγμένη πια στον στίχο, στην ερμηνεία και τον ήχο της, παρουσιάζοντας δέκα νέα ελληνικά τραγούδια. 

Πρόκειται για κομμάτια που είναι γραμμένα σε στίχους και μουσική της Joanna Drigo, εκτός από το «Μην αλλάξεις για μένα» και το «Δεν έχω μπάλλα» που ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρκαντώνη, ο οποίος υπογράφει την παραγωγή και την ενορχήστρωση του άλμπουμ. 

Δύο από αυτά («ναρκισσιστής» και «βουλιάζω») έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο σε διαφορετικές κατά καιρούς εκτελέσεις, ενώ στο συγκεκριμένο άλμπουμ το τραγούδι  «βουλιάζω» παρουσιάζεται με τη μορφή του demo που έκανε η Joanna όταν το έγραψε.

Η Joanna Drigo, πάντα με την ακουστική της κιθάρα, μοιράζεται εμπειρίες, ερωτικές ιστορίες, απογοητεύσεις, «θέλω» και «δεσμεύσεις», με αισιοδοξία και προσδοκίες για τρελά όνειρα. 

Το single «Μην αλλάξεις για μένα (Μπλε)», από το άλμπουμ «Ζυγός στην καρδιά», μας έκλεισε πρώτο το μάτι πονηρά, προσκαλώντας μας σε ένα μουσικό σύμπαν γεμάτο προκλήσεις.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.