«Ο κόσμος με έκραζε ή μου πετούσε αντικείμενα όταν έφυγα από τους Μπλε»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Θεοδοσία Τσάτσου

Για το παρελθόν της και τους λόγους που την είχαν οδηγήσει στην αποχώρησή της από τους Μπλε, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Θεοδοσία Τσάτσου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Κάποια στιγμή ένιωσα καταπίεση. Ήμουν απλώς η φάτσα που "πουλούσε" τα τραγούδια και αυτό δεν μου άρεσε. Εγώ είμαι καλλιτέχνις και δημιουργώ, δεν είμαι μοντέλο, ούτε γουστάρω τις αφίσες. Όταν στις αφίσες ποζάρει από την κυρία που πουλάει χαλιά μέχρι τον πιο διαπλεκόμενο πολιτικό, εγώ δεν έχω θέση σ’ όλο αυτό.

Εγώ μουσική πουλάω, το αφτί σου αγγίζω και, αν είμαι τυχερή, μπορεί και την καρδιά σου. Αλλά μέχρι εκεί... Αν δεν ξέρεις το πρόσωπό μου δεν με πειράζει. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι όταν θα βγάλω μια νότα να με αναγνωρίσεις», τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Όσο για το αν φοβήθηκε όταν έφυγε από το συγκρότημα, ανέφερε: «Ναι, γιατί έσπαγα ένα συμβόλαιο που είχα υπογράψει με δισκογραφική εταιρεία για πέντε δίσκους. Πέρασα πέντε μαρτυρικά χρόνια με δικηγόρους και δικαστήρια. Ο κόσμος δεν μου συγχωρούσε την αποχώρηση αυτή.

Έβγαινα να τραγουδήσω και με έκραζαν ή μου πετούσαν αντικείμενα. Δεν το μετάνιωσα, όμως, γιατί στη συνέχεια έγραψα δική μου μουσική, ρίσκαρα να κάνω ενορχήστρωση και χάραξα τη δική μου ανεξάρτητη πορεία. Είχα πλέον ξαναποκτήσει την ελευθερία μου». 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.