«Από πού παν στο Σκουπιδο…Πρασινιστάν;»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Από πού παν στο Σκουπιδο… Πρασινιστάν;

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται στο θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» το παιδικό εκπαιδευτικό έργο «Από πού παν στο Σκουπιδο...Πρασινιστάν;» της Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη, με  το επίκαιρο θέμα της προστασίας της φύσης μέσα από την ανακύκλωση.

Μια μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει στο δάσος ανάμεσα στον Σκουπίδαρχο και τον Απεχθάνη, ανάμεσα στους Σκουπιδανιστές που μαζεύουν και προσέχουν τα σκουπίδια και στους Σκουπιδομάχους-Πρασινιστές που αγαπούν το δάσος και μισούν τα σκουπίδια. Ο εγωισμός των δύο αρχηγών και η έλλειψη συνεργασίας τους έχουν κάνει να ενδιαφέρονται μόνο για το μισό δικό τους δάσος. Μέσα στην εμπόλεμη αυτή κατάσταση, όλα τα παιδιά-θεατές γίνονται πρωταγωνιστές της παράστασης χορεύοντας, ζωγραφίζοντας, τραγουδώντας,  προτείνοντας και βρίσκοντας λύση για τη σωτηρία του περιβάλλοντος μέσα από την ανακύκλωση και κυρίως μέσα από τη συνεργασία!

Συντελεστές:

Κείμενο: Ειρήνη Φ. Κουτσαύτη, σκηνοθεσία: Γιάννης Τσιώμου, μουσική: Νίκος Τάγκας, σκηνικά – κοστούμια: Πέννυ Αμπλά, χορογραφίες: Χριστίνα Ζούρου, φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Μαίρη Ιγγλέση, Γιάννης Τσιώμου, Τζένη Οικονόμου, Κοσμάς Χειράκης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι.

Η χρονική διάρκεια του έργου είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.

Τιμή εισιτηρίου: 12€, Φοιτητικό:10€, Άνεργοι: 8€ (με επίδειξη κάρτας ανεργίας)

Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση»
Λέσβου 8 & Απειράνθου, στάση Καλλιφρονά, Κυψέλη
Τηλ.: 210 8645400,  211 7052380-1, 6932 302817, 6932 133 764
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.eleftheri-ekfrasi.gr

 

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Θεωρώ ότι ήταν μια πάρα πολύ καλή παράσταση. Οι λόγοι είναι οι εξής: πρώτον και πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας είναι ότι περνάει οικολογικό μήνυμα και κάνει τα παιδιά να σκεφτούν. Δεύτερο είναι ότι η παράσταση είναι πολύ έξυπνα στημένη και είναι και διαδραστική. Ευτυχώς που είχα διαβάσει για την έκπτωση 50% στο εισιτήριο με την κάρτα μέλους από τα παιδικά ρούχα DPAM την πήρα μαζί μου και έτσι πλήρωσα μισό εισιτήριο.Τέλεια!

Κωσταντινα Κοπάκου
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.