Διέρρηξαν το στούντιο του «Ράδιο Αρβύλα» (ΒΙΝΤΕΟ)

3.5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.50 (6 Ψήφοι)

radio_arbyla_4893984b.jpgΘύμα διάρρηξης έπεσε η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» την Κυριακή το βράδυ, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στο στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα και «ξάφρισαν» σημαντικό εξοπλισμό και αρχειακό υλικό!

Παρ’ ότι  ο χώρος φυλάσσεται από εταιρεία security, οι διαρρήκτες μπήκαν ανενόχλητοι και έκαναν… γερή μπάζα (αξίας πάνω από 200.000 ευρώ), αρπάζοντας κάμερες, ψηφιακές τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.α. Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα και να γίνει αγώνας δρόμου για να μπορέσει η εκπομπή να βγει στον αέρα την επόμενη μέρα.

Απ' την πλευρά τους, οι επικεφαλής του «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος, αντιμετώπισαν την κατάσταση με πολύ χιούμορ, όπως συνήθως. Ξεκίνησαν την εκπομπή έχοντας μουσικό χαλί τη «Μισιρλού» από το «Pulp Fiction» του Ταραντίνο και έβγαλαν ένοχο για ότι συνέβη τον… Νίκο Ευαγγελάτο!

Ύστερα από έρευνα, η αστυνομία διαπίστωσε ότι οι δράστες μπήκαν από παραθυράκι που βρίσκεται στην αποθήκη του κτιρίου, ενώ ακολούθως εισέβαλαν στο στούντιο ανοίγοντας τρύπα 1 μ. Χ 70 εκ. Αφού πήραν ότι τους «γυάλισε», δοκίμασαν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο της εταιρείας για να διαφύγουν, αλλά δεν κατάφεραν να το βάλουν μπροστά και συνέχισαν πεζοί.

Να σημειώσουμε ότι το στούντιο βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς και ανήκει στην Tony Productions, της οποίας μέτοχος είναι ο Αντώνης Κανάκης.

 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.