Κορυφή χτύπησαν οι «Δυο Ξένοι»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Dyo_KsenoiΗ αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Mega με τον αξέχαστο Νίκο Σεργιανόπουλο βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού όπως απέδειξε η ηλεκτρονική ψηφοφορία που διεξήχθη από το site του σταθμού και ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Πρόκειται για μια μεγάλη ψηφοφορία με σκοπό την ανάδειξη της πιο αγαπημένης σειράς του καναλιού στα 20 χρόνια λειτουργίας του. Έτσι εκτός από τους «Δύο Ξενους» που βρίσκονται στην κορυφή, ακολουθεί το «Παρά 5» του Γιώργου Καπουτζίδη ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το «Είσαι το Ταίρι μου» και οι «Απαράδεκτοι». Πολύ κοντά βρίσκεται και το «Δις εξαμαρτείν» ενώ οι «Τρεις Χάριτες» οι οποίες προβάλλονται αυτή τη στιγμή σε επανάληψη στο πλαίσιο των 20 χρόνων του Μega, δεν βρίσκονται ούτε στην πρώτη δεκάδα.

Επίσης, από την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν τα γυρίσματα του «The twenty» μιας επετειακής εκπομπής του μεγάλου καναλιού με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη όπου θα παρουσιαστούν όλα τα ευρήματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Μega.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.