Παζάρι βιβλίου με τιμές από 1 ευρώ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

Παζάρι βιβλίου με τιμές από 1 ευρώ

Με κεντρικό σύνθημα «το βιβλίο είναι η δύναμή σου», θα ανοίξει τις πύλες του το καθιερωμένο πια παζάρι βιβλίου της Αθήνας, το οποίο θα λάβει χώρα για μια ακόμη φορά στην πλατεία Κοτζιά από την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και για είκοσι τέσσερις ημέρες, έως την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Το παζάρι βιβλίου, που διοργανώνεται εδώ και 21 πλέον χρόνια, αποτελεί θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας, ενώ δίνει την ευκαιρία στο αναγνωστικό κοινό να αγοράσει χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ.

Στο 21ο παζάρι βιβλίου 2017 συμμετέχουν, όπως κάθε χρόνο, εκδότες από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας πάνω από 8.000 τίτλους βιβλίων σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. 

Σε μία υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες.

Η εκδήλωση θα λειτουργεί κάθε μέρα από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Αθηνάς (μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο) και είναι ελεύθερη για όλους

Το 21ο Παζάρι Βιβλίου 2017 αποτελεί συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.), ενώ διεξάγεται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.