Το Τσερνόμπιλ του χθες και του σήμερα...

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στη Φουκουσίμα, μας ξύπνησαν -αναπόφευκτα- μνήμες Τσερνόμπιλ. Τότε, στις 26 Απριλίου 1986, μια σειρά από ανθρώπινα λάθη κατά τη διεξαγωγή άσκησης ασφάλειας του προσωπικού στον πυρηνικό σταθμό «Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν» στην Ουκρανία, είχε ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο πυρηνικό ατύχημα της ιστορίας.

Ωστόσο, αρκετά χρόνια αργότερα, ο άνθρωπος δείχνει σαν να μην έχει διδαχθεί τίποτα από τον όλεθρο που σκόρπισε εκείνη η πυρηνική καταστροφή στη φύση και στη ζωή του, ή, αν θέλετε, μοιάζει ανήμπορος να αντισταθεί στα μεγάλα συμφέροντα και στις επιδιώξεις κάποιων λίγων για περαιτέρω αύξηση των κερδών τους. Κάποιων λίγων που, προκειμένου να γεμίσουν ακόμα περισσότερο να παραφορτωμένα θησαυροφυλάκιά τους, βάζουν σε κίνδυνο την υγεία και τις ζωές όλων μας.

Δείτε παρακάτω μερικές ανατριχιαστικές φωτογραφίες από το Τσερνόμπιλ του χθες και του σήμερα, που θα σας αφήσουν άφωνους...

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Και όμως οι όπου γης κυβερνήσεις δεν αλλάζουν ρότα, δεν δείχνουν διατεθιμένες να συνεισφέρουν στη ζωή, προτιμούν να επενδύουν στο θάνατο!
Η μόλυσση σιγά-σιγά απλώνεται πάνω στη γη και δεν θ αργήσει να αγκαλιάσει τα πάντα, αν οι κοινωνίες δεν πάρουν στα χέρια τους τις τύχες τους...

Darkman
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες είναι σοκαριστικές!!! Η μέρα με τη νύχτα..

Έλενα
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.