Δύο βασικοί κανόνες για να σερβίρετε σωστά το κρασί στους καλεσμένους σας

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (7 Ψήφοι)

Δύο βασικοί κανόνες για να σερβίρετε σωστά το κρασί στους καλεσμένους σας

Θα έχετε καλεσμένους στο σπίτι και σκοπεύετε να συνοδεύσετε το φαγητό με κόκκινο ή λευκό κρασί; Αν ναι, θυμηθείτε τους δύο παρακάτω απλούς αλλά βασικούς κανόνες…

Το λευκό κρασί πρέπει να σερβίρεται πολύ κρύο, οπότε θα πρέπει να το βγάλετε από το ψυγείο μόλις 15 λεπτά πριν το σερβίρισμα.

Απ’ την άλλη πλευρά, το κόκκινο κρασί πρέπει να είναι ελαφρώς πιο δροσερό από τη θερμοκρασία δωματίου, γι' αυτό καλό είναι να το διατηρείτε εκτός ψυγείου και να το βάλετε να κρυώσει λιγάκι περίπου ένα τέταρτο πριν το σερβίρετε.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.