To Savoir Vivre των ερωτευμένων

4.2 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.20 (15 Ψήφοι)

love_5454343To Savoir Vivre μας κάνει πιο αρεστούς στους συνανθρώπους μας και βοηθάει πολύ στις σχέσεις μας μαζί τους. Και δεν είναι μόνο στο δρόμο, στη δουλειά, ή στις καθημερινές μας υποχρεώσεις που πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες καλής συμπεριφοράς, αλλά και στις ερωτικές μας σχέσεις. Πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για μια νέα γνωριμία. Με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, εμείς παραθέτουμε παρακάτω μερικές απλές συμβουλές, που αν τις ακολουθήσετε, μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε...

1. Όταν παίρνετε τηλέφωνο την καλή σας ή τον καλό σας ασφαλώς και το απαιτούμενο προσόν δεν είναι η τυπικότητα. Όμως, δεν είναι σε καμία περίπτωση και η φλυαρία. Αποφύγετε να τα πείτε... όλα από το τηλέφωνο, γιατί αλλιώς τι θα λέτε στο ραντεβού;

2. Το ιδανικό είναι ο άνδρας να έχει τον πρώτο λόγο στην εκφώνηση του «θέλω να βρεθούμε». Παρ' ότι η πρωτοβουλία των γυναικών δεν είναι κάτι κατακριτέο, καλό είναι να αποφεύγεται διότι κάτι τέτοιο φοβίζει τους άνδρες, με αποτέλεσμα να νιώθουν πιεσμένοι.

3. Όσον αφορά το ντύσιμο κατά τα ραντεβού, για τις γυναίκες προτείνεται να είστε προσεγμένες μεν, αλλά χωρίς υπερβολές. Φροντίστε την καθαριότητά σας, βάλτε κάτι χαρούμενο, αλλά όχι ξεδιάντροπο και, αφού προσθέσετε πάνω σας λίγες σταγόνες από το αγαπημένος σας άρωμ, μπορείτε να φύγετε. Οι άνδρες συνιστάται εκτός από τη φροντίδα της καθαριότητας, να μην έχουν βάλει άσπρες αθλητικές κάλτσες με τα sebago παπούτσια και να μην είναι... μουρτζούφληδες.

4. Να είστε στην ώρα σας. Γενικότερα είναι άσχημο να καθυστερείτε και να φτάνετε πάντοτε καθυστερημένος/η και βέβαια, ένας λόγος παραπάνω στα πρώτα ραντεβού.

5. Μην ντραπείτε να προσφέρετε λουλούδια και ειδικότερα τριαντάφυλλα. Τα κόκκινα παραπέμπουν στον πόθο. Λευκά δίνονται σε παρθένες, ενώ τα κίτρινα ξεχάστε τα καλύτερα όταν η σχέση βρίσκεται σε αρχικό στάδιο διότι υποδηλώνουν ζήλια.

6. Όταν παίρνετε το λόγο, να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν πρέπει να επαναλαμβάνετε συνεχώς τη λέξη «εγώ» και να μιλάτε για τον εαυτό σας. Σημαντικό επίσης είναι να αφήνετε τον συνομιλητή σας να σας εκφράσει αυτά που σκέφτεται και να τον ακούτε με προσοχή. Παίρνετε πολλούς πόντους από μια τέτοια συμπεριφορά.

7. Απαγορεύονται δια ροπάλου ερωτήσεις του στυλ «Πόσους άνδρες είχες πριν από εμένα;», ή «αγαπάς ακόμη την πρώην σου;». Τις περισσότερες φορές δεν πρόκειται να πάρετε ειλικρινή απάντηση και το μόνο που μπορεί να καταφέρετε είναι να χαλάσετε το κλίμα και να δημιουργήσετε ερωτηματικά.

8. Το πιο σημαντικό: Μην βιαστείτε το πάτε προς σεξ από την πρώτη μέρα, γιατί δεν προβλέπεται μακροημέρευση σε τέτοιους είδους σχέσεις. Καλύτερα να κάνετε αργά και σταθερά βήματα, βάζοντας γερές βάσεις για μια σοβαρή σχέση με μέλλον, παρά να πέσετε με τα... μούτρα!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.