Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Βιβλιοθήκη με Ηλεκτρονικά Βιβλία

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Βιβλιοθήκη με Ηλεκτρονικά Βιβλία

Re: Βιβλιοθήκη με Ηλεκτρονικά Βιβλία

Δημοσίευση από nosignal » Πέμ Ιούλ 15, 2010 2:13 pm

Πράγματι, ωραία η ιδέα σου! Θα το εξετάσουμε το θέμα και ίσως κάνουμε κάτι τέτοιο στο μέλλον. Προς το παρόν, αν βρίσκεις κάτι ιδιαίτερο και free, που θέλεις να το μοιραστείς μαζί μας, μπορείς να το προσθέτεις στις "Προτάσεις Βιβλίων": viewforum.php?f=25.

Υπάρχει ήδη και .pdf viewer γι' αυτή τη δουλειά στο forum αν ψάξεις στο "Custom BBCodes" κατά τη σύνταξη του post σου, οπότε οτιδήποτε κι αν "ανεβάσεις" σε αυτή τη μορφή, θα μπορεί να διαβαστεί χωρίς download.

Βιβλιοθήκη με Ηλεκτρονικά Βιβλία

Δημοσίευση από spank39 » Κυρ Ιούλ 11, 2010 1:05 am

Καλησπέρα!

Άνοιξα topic για διαδικτυακούς τόπους με ηλεκτρονικά βιβλία: viewtopic.php?f=25&t=328. Μια καλή ιδέα θα ήταν να εντασσόταν στο forum ή το site μια ενότητα για να μπορούμε να ανεβάζουμε απευθείας τα βιβλία και να μένουν για πάντα. Δυστυχώς όσες σελίδες κι αν έχω βρει μετά από λίγο καιρό χάνονται και μαζί με αυτές όλο το πολύτιμο υλικό που περιέχουν.... :sad:

Θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο;

Κορυφή

cron