Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Ο Νίκος Παπαδάκης δίπλα στην όμορφη Έλενα...

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Ο Νίκος Παπαδάκης δίπλα στην όμορφη Έλενα...

Ο Νίκος Παπαδάκης δίπλα στην όμορφη Έλενα...

Δημοσίευση από anonymous78 » Τετ Δεκ 21, 2016 1:19 am

Ο Νίκος Παπαδάκης είναι η φαντασίωση πολλών γυναικών και πολλές θα ήθελαν να είναι στη θέση της εντυπωσιακής ....Έλενας Γεραρχάκη !!!! Λαμπερή όπως πάντα θα μας εκπλήξει δυναμικά για ακόμη μια φορά και φέτος όπως τόσα χρόνια!

Το όνομα της είναι γνωστό στο χώρο της μόδας διότι αρκετοί celebrities ακολουθούν πιστά τις συμβουλές της. Ως διευθύντρια σε μια από τις πιο μεγάλες εταιρίες υποδημάτων “πρωταγωνιστή” του Sex And the city και η στήλη μόδας στο πρωινό του Alpha ήταν μόνο η αρχή !!

Θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον με την δική της εκπομπή Fashion Cat όπου ήταν και ο σκοπός που συνάντησε τον Νίκο Παπαδάκη. Ο πιο εντυπωσιακός άντρας της Ελλάδας μιλά στην εκπομπή της Έλενας Γεραρχάκη για τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια που αφορούν και την ομορφιά!!!!!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Έλενα διότι κράτα χαμηλό προφίλ επιλέγοντας πάντα ποιοτικές εμφανίσεις!
Θα τους απολαύσουμε με αγάπη!!!
Συνημμένα
03.jpg
02.jpg
02.jpg (58.71 KiB) 3706 προβολές
01.jpg
01.jpg (56.75 KiB) 3706 προβολές

Κορυφή

cron