Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Δώστε τέλος στην αμισθί εργασία των νέων δημοσιογράφων!

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Δώστε τέλος στην αμισθί εργασία των νέων δημοσιογράφων!

Δώστε τέλος στην αμισθί εργασία των νέων δημοσιογράφων!

Δημοσίευση από maraki387 » Κυρ Απρ 18, 2010 6:11 pm

Πολλοί νέοι δημοσιογράφοι έχετε εργαστεί σίγουρα εκατοντάδες -και βάλε- ώρες χωρίς χρήματα, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα μπαίνατε μισθολόγιο, όπως σας έταζαν. Ουκ ολίγοι από εσάς καταλάβατε εκ των υστέρων ότι αυτό ήταν μεγάλο παραμύθι και πως στην πραγματικότητα απλά προσφέρατε δωρεάν τις υπηρεσίες σας, προς όφελος άλλων. Αυτό είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει τις περισσότερες φορές, αλλά είναι πλέον αργά όταν το αντιλαμβανόμαστε!

Η πληρωμή του νέου δημοσιογράφου είναι κάτι αυτονόητο και αδιαπραγμάτευτο, οπότε δεν πρέπει καν να τίθεται ερώτημα περί αυτού, ούτε να διαιωνίζεται η συγκεκριμένη αρρωστημένη κατάσταση, που υφίσταται εδώ και δεκαετίες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!! Όμως, όταν οι ίδιοι οι νέοι δημοσιογράφοι δέχεστε αναντίρρητα να το κάνετε, τότε το πρόβλημα θα συνεχίζει να υπάρχει και οι χαμένοι θα είστε κυρίως εσείς οι ίδιοι, αλλά και οι υπόλοιποι που θα βγουν από τις σχολές και θα προσπαθήσουν με τη σειρά τους να δουλέψουν. Αντίθετα, μόνοι κερδισμένοι θα είναι πάντα οι ιδιοκτήτες, που θα κάνουν τη δουλίτσα τους χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν, όπως είναι υποχρεωμένοι.

Όσοι επιθυμείτε να καταγγείλετε κάποιο γεγονός που σας έχει συμβεί στο χώρο, περιμένουμε τα mail σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tempo.gr. Είτε επιθυμείτε δημοσίευση, είτε όχι, θα συμβάλλετε κι εσείς στην προσπάθεια που καταβάλλουμε στο tempo.gr για να ξεσκεπαστούν επιτέλους οι τζαμπατζήδες και να εξασφαλιστούν για όλους αυτά που ήδη δικαιούστε, αλλά κάποιοι σας στερούν.

Κορυφή

cron