Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Επιχείρηση σε νησί

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Επιχείρηση σε νησί

Re: Επιχείρηση σε νησί

Δημοσίευση από kourkoumpinis » Παρ Οκτ 07, 2016 3:53 pm

Τα νησιά έχουν μέλλον γιατί τουρίστες πάντα θα υπάρχουν.
Μπορείς να ανοίξεις κάποιο φαγάδικο ή κάτι για ποτό-καφέ.
Κάτι τελοσπάντων που να σχετίζεται με υπηρεσίες προς καλοκαιρινούς παραθεριστές και τουρίστες.

Re: Επιχείρηση σε νησί

Δημοσίευση από petrosk » Πέμ Αύγ 11, 2016 4:22 pm

Δεν είναι η καλύτερη περίοδος για επιχειρηματικά ανοίγματα αλλά αφού πρόκειται για νησί ίσως μπορέσεις να κάνεις κάτι αν ασχοληθείς με τουριστικά! Έχουν ψωμί αυτά πιστεύω, ακόμα και στην Ελλάδα της κρίσης.. Προς το παρόν τουλάχιστον!!

Επιχείρηση σε νησί

Δημοσίευση από akisx » Κυρ Ιουν 26, 2016 9:02 pm

Γεια σας!

Ψάχνομαι αυτό τον καιρό να ανοίξω μια μικρή επιχείρηση στην Κάλυμνο ή τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι χωρίς να έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένο αντικείμενο.Με τι θα μπορούσα να ασχοληθώ σε ένα τέτοιο νησί με το μικρότερο δυνατό ρίσκο και όχι ιδιαίτερα μεγάλο κεφάλαιο;Το κεφάλαιο βασικά είναι για μένα μεγάλο ζήτημα γιατί πολλά χρήματα δεν έχω προς επένδυση οπότε σκεφτόμουν να πάρω κάποιο μικρό δάνειο αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι αυτό που θα κάνω δεν θα αποτύχει και δεν θα έχω προβλήματα με την αποπληρωμή του στο μέλλον.

Κορυφή

cron