Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

"Πέθανε" το router??

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: "Πέθανε" το router??

Re: "Πέθανε" το router??

Δημοσίευση από neo » Κυρ Νοέμ 18, 2012 1:17 pm

Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Κάπου από πίσω έχει ένα κουμπάκι reset. Πάτησέ το παρατεταμένα για 10 δευτερόλεπτα και λογικά θα επανέλθει.

Αν δεν λυθεί το πρόβλημά σου, μπορείς να ζητήσεις τεχνική υποστήριξη από την Digital SIMA: http://www.digitalsima.gr. Είσαι εντός εγγύησης;

"Πέθανε" το router??

Δημοσίευση από fever13 » Σάβ Νοέμ 10, 2012 12:57 am

Έχω ένα router Zyxel 660hw-t1 v2 και επιχείρησα σήμερα να κάνω μια αναβάθμιση firmware γιατί αντιμετώπιζα κάτι προβληματάκια.

Δυστυχώς όμως κατά το uploading του αρχείου .bin η αναβάθμιση έμεινε στη μέση και το μηχάνημα τα παιξε!!! :sad:

Τώρα δεν λειτουργεί καθόλου και αναβοσβήνει μόνο το power led συνεχώς.

Μάλιστα δεν μπορώ να μπω καθόλου και στο admin για να κάνω επαναφορά αλλά ούτε και hard reset γίνεται. :angry:

Υπάρχει κάποια λύση ή "πέθανε" το ρουτεράκι?

Κορυφή