Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Ανυπόφορα αργή η σελίδα

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Ανυπόφορα αργή η σελίδα

Re: Ανυπόφορα αργή η σελίδα

Δημοσίευση από Joker » Τετ Σεπ 07, 2011 12:44 am

Έλα, το φτιάξανε πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα..

September 6, 2011 11:30:00 PM CEST

The fiber cable has been fixed. We are switching back to normal operations right now. We ares still closely monitoring the situation.

Η σελίδα επέστρεψε στις φυσιολογικές της ταχύτητες! Τέλος καλό, όλα καλά... :)

Re: Ανυπόφορα αργή η σελίδα

Δημοσίευση από Joker » Τρί Σεπ 06, 2011 11:51 pm

Ναι, έχεις δίκιο. Είναι θέμα της Hetzner, η οποία είναι η εταιρεία που φιλοξενεί το tempo.gr. Δυστυχώς, της έκοψαν την οπτική ίνα κατά τη διάρκεια εργασιών και όλες οι ιστοσελίδες της είναι έτσι. Ελπίζω οι τεχνικοί να διορθώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα το πρόβλημα, αν και απ' ότι κατάλαβα θα καθυστερήσουν ακόμα αρκετά. Υπομονή όμως, δεν είναι και ό,τι πιο απλό...

Περισσότερα για το θέμα εδώ: http://www.hetzner-status.de/en.html

Ανυπόφορα αργή η σελίδα

Δημοσίευση από warning » Τρί Σεπ 06, 2011 11:24 pm

Καλησπέρα!

Μπήκα δυο φορές σήμερα να παίξω flash games (ως συνήθως!) αλλά το site σέρνεται τρομερά και η κάθε σελίδα κάνει από 1-5 λεπτά για να φορτώσει. Και στο forum με το ζόρι μπήκα για να γράψω. Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή κάτι παρόμοιο; Δεν νομίζω ότι φταίει η γραμμή μου γιατί σε άλλες σελίδες δεν συμβαίνει το ίδιο.

Κορυφή