Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Μια εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη που πρέπει να ακούσουν όλοι!!

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Μια εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη που πρέπει να ακούσουν όλοι!!

Re: Μια εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη που πρέπει να ακούσουν όλ

Δημοσίευση από eagle80 » Πέμ Ιαν 29, 2015 7:01 am

Καλός ο Καζάκης αλλά έχασε πολλούς πόντους λόγω της συνεργασίας του με τον Παπαθεμελή στις προηγούμενες εκλογές. Ατυχής η επιλογή του!

Μια εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη που πρέπει να ακούσουν όλοι!!

Δημοσίευση από silvio » Κυρ Δεκ 28, 2014 1:49 am

Ο Δημήτρης Καζάκης σε μία Χριστουγεννιάτικη εκπομπή μαζί με τους Σταύρο Παπαγιάννη, Βασίλη Γαβαλά και φιλοξενούμενο το δημοσιογράφο του dialogos radio της Νέας Υόρκης Μιχάλη Νευραδάκη. Μια πολύ σημαντική εκπομπή όπου γίνεται συζήτηση/ανάλυση για το τοπίο των τηλεοράσεων και των ραδιοφώνων στην Ελλάδα με στοιχεία για τις παρανομίες στα ελληνικά ΜΜΕ.Η σειρά αποκαλυπτικών άρθρων για την διαφθορά, διαπλοκή, ανομία, και λογοκρισία στα Ελληνικά ΜΜΕ στη σελίδα του dialogos radio, εδώ: http://dialogosmedia.org/

Το dialogos radio στο facebook, εδώ: https://www.facebook.com/dialogosmedia

Κορυφή

cron