Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Ανάληψη από moneybookers με κάρτα

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Ανάληψη από moneybookers με κάρτα

Re: Ανάληψη από moneybookers με κάρτα

Δημοσίευση από sudoku » Παρ Φεβ 01, 2013 1:58 am

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μπορεί κανείς να ασχολείται με moneybookers από τη στιγμή που υπάρχει η ασφάλεια και η αξιοπιστία του paypal. :hmmm:

Απορία το έχω πραγματικά. Απ' ότι ξέρω δεν προσφέρει και κάτι παραπάνω.

Re: Ανάληψη από moneybookers με κάρτα

Δημοσίευση από jimis » Κυρ Απρ 08, 2012 12:10 pm

Κανονικό είναι αυτό, μη σε ανησυχεί, καθυστερεί μερικές φορές η διαδικασία. Φαντάσου ότι έχω ακούσει ακόμα και για μήνα ότι κάνει σε κάποιες περιπτώσεις. Για να είσαι σίγουρος πάντως, καλό είναι να επικοινωνήσεις με το αρμόδιο τμήμα της moneybookers ώστε να σου το επιβεβαιώσουν κι εκείνοι.

Ανάληψη από moneybookers με κάρτα

Δημοσίευση από viper38 » Σάβ Μαρ 31, 2012 11:13 am

Επιχείρησα να κάνω ανάληψη κάποιων χρημάτων που είχα στη moneybookers με κάρτα prepay VISA (δεν το έχω ξαναδοκιμάσει) αλλά μετά από πέντε μέρες δεν έχει ακόμα εμφανιστεί το ποσό στο λογαριασμό. Εν τω μεταξύ στο ιστορικό της moneybookers φαίνεται πως η ανάληψη έχει γίνει κανονικά και δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα σφάλματος κατά τη μεταφορά των χρημάτων. Τι μπορεί να έχει συμβεί;

Κορυφή

cron