Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Δημιουργική Γραφή στο Νότιο

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Δημιουργική Γραφή στο Νότιο

Δημιουργική Γραφή στο Νότιο

Δημοσίευση από silvio » Τρί Οκτ 20, 2015 11:00 pm

Ξεκινάμε Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, 8-10μμ
ή Τρίτη 20 Οκτωβρίου, 10:30-12:30 πμ


Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής

Στις δύσκολες συνθήκες της σύγχρονης ζωής, η ανάγκη για την απόδραση και το όνειρο είναι επιτακτική ανάγκη. Με τη σκέψη αυτή ο Νότιος διοργανώνει σεμινάριο δημιουργικής γραφής με εισηγητή τον συγγραφέα και κριτικό Γιώργο Ξενάριο.

Πώς γράφεται ένα μυθιστόρημα; Ποιοι κανόνες –αν υπάρχουν− το διέπουν; Πώς δημιουργείται και τι σημαίνει ο λογοτεχνικός ήρωας; Τι είναι πλοκή και ποιος ο ρόλος της στη σύνθεση του μυθιστορήματος; Ποιος ο ρόλος του αφηγητή; Με γραπτές ασκήσεις, με συγκεκριμένα παραδείγματα γνωστών βιβλίων, με συζήτηση γύρω από τα θεωρητικά ζητήματα που θέτει το μυθιστόρημα, οι σπουδαστές, υπό την καθοδήγηση του εισηγητή, θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στα ερωτήματα αυτά. Και βέβαια να καταθέσουν, εφόσον το επιθυμούν, τη δική τους εκδοχή για τη λογοτεχνική αφήγηση.

►Κόστος μαθημάτων: 190 ευρώ/20 ώρες,
►με την εγγραφή σας δίνετε το 40% του ποσού και εξόφληση στα δύο πρώτα μαθήματα.


1423912357.jpg.png


Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://www.notios.gr/

Κορυφή