Κοινότητα - Forum tempo.gr - Όροι χρήσης

Το Forum του tempo.gr δημιουργήθηκε με σκοπό οι επισκέπτες του να μπορούν να διεξάγουν συζητήσεις σχετικά τόσο με την επικαιρότητα και τα όσα διαβάζουν στην ιστοσελίδα μας, όσο και για πιο γενικά θέματα. Το tempo.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα συζητούνται στον παρόντα χώρο, τα οποία και αποτελούν απόψεις αποκλειστικά των χρηστών που τα υπογράφουν.

Κάθε μέλος μας θα πρέπει να σέβεται τους παρακάτω κανόνες, οι οποίοι έχουν ως σκοπό όχι να λογοκρίνουν, αλλά να διατηρήσουν τον σεβασμό ανάμεσα στα μέλη και να κρατήσουν σε κόσμια πλαίσια την επικοινωνία τους και την ανταλλαγή των απόψεών τους.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

• Κάθε μέλος του forum έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο έναν λογαριασμό πρόσβασης. Σε αντίθετη περίπτωση, οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν όλους τους λογαριασμούς του μέλους.

• Τα μέλη είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήστη και γενικότερα τον λογαριασμό τους.

• Τα μέλη θα πρέπει άμεσα να ενημερώνουν τους διαχειριστές του Forum για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Το tempo.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σέβονται και να συμμορφώνονται με την παρούσα οδηγία.

• Οι λογαριασμοί των χρηστών θα διαγράφονται μόνο στην περίπτωση που επιβάλλεται από τους κανόνες ή αν το ζητήσει ο ίδιος ο χρήστης.

• Κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα, αν το επιθυμεί, να προσθέτει μια «υπογραφή» στα μηνύματa που δημοσιεύει στο Forum. Οι υπογραφές δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 255 χαρακτήρες και μπορούν να περιέχουν συνδέσμους (links) προς τις προσωπικές σας σελίδες (web sites). Οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να επέμβουν σε υπογραφές που υπερφορτώνουν το σύστημα (π.χ. εικόνες με πολλά kb ή συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοχώρους με ακατάλληλο ή προσβλητικό περιεχόμενο).

• Απαγορεύονται οι σύνδεσμοι προς εμπορικές δικτυακές τοποθεσίες, εκτός και αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

• Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν σαφές, ούτως ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του. Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός. Τέλος, φροντίστε τα μηνύματά σας να δημοσιεύονται στην κατάλληλη θεματική ενότητα εκτός και αν αυτή δεν υπάρχει, οπότε θα πρέπει να ενημερώσετε τους διαχειριστές.

• Το tempo.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που δημοσιεύονται από τους χρήστες. Τα μηνύματα αντιπροσωπεύουν τον αποστολέα τους και όχι απαραίτητα τη γνώμη των συντελεστών του tempo.gr ή άλλων χρηστών. Κάθε χρήστης που πιστεύει ότι θίγεται προσωπικά ή σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον από τους διαχειριστές του tempo.gr και να εκφράσει τα παράπονά του τα οποία θα μεταβιβαστούν και στα υπόλοιπα μέλη της διαχείρισης.

• Απαγορεύεται ρητά η δημοσίευση μηνυμάτων με πορνογραφικό, τρομοκρατικό, απειλητικό περιεχόμενο και υλικό που προστατεύεται από τους νόμους περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright), παράνομου λογισμικού, περιεχομένου που προωθεί θρησκευτικούς ή άλλους τρόπους προσηλυτισμού και γενικότερα περιεχόμενo που αντίκεινται στα χρηστά ήθη.

• Απαγορεύεται η δημοσίευση μηνυμάτων με προσβλητικό περιεχόμενο, που θίγει και προκαλεί, και τα οποία αναφέρονται σε οποιοδήποτε πρόσωπο.

• Απαγορεύεται η δημοσίευση μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, το οποίο θίγει ή προκαλεί τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη έχει δικαίωμα να ακουστεί, ωστόσο οφείλει να εκφράζεται με αποδεκτό τρόπο και όχι με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

• Σε περίπτωση που το tempo.gr λάβει ειδοποίηση ότι το περιεχόμενο κάποιου/κάποιων μηνυμάτων που δημοσιεύουν οι χρήστες-μέλη θίγει τρίτα πρόσωπα, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην άμεση διαγραφή του μηνύματος.

• Σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών και μην δημοσιοποιείτε ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις κ.ά. ή προσωπικά μηνύματα και στοιχεία τρίτων χωρίς την άδειά τους.

• Απαγορεύεται η αποστολή μαζικών οχληρών μηνυμάτων (spamming) και η δημοσίευση καθώς και αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων που έχουν σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών κλπ.

• Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες, όχι όμως και στους ανθρώπους.

Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τους admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/και φυλετική προσβολή.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

• Οι Administrators και οι αντίστοιχοι Moderators των ενοτήτων του Forum, έχουν στην ατομική τους ευθύνη και διακριτική ευχέρεια την εφαρμογή των παραπάνω όρων και θα προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια κρίνουν απαραίτητη, προκειμένου να προστατέψουν την ομαλή λειτουργία του ιστοχώρου μας.

• Η συμμετοχή στο Forum του tempo.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων, οι οποίοι έχουν σκοπό να προφυλάξουν τους χρήστες που συμμετέχουν και να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων. Οι διαχειριστές της δικτυακής τοποθεσίας είναι οι υπεύθυνοι για την τήρηση αυτών των όρων και σε αυτούς θα πρέπει να απευθύνεστε για ό,τι έχει σχέση με τον τρόπο λειτουργίας της δικτυακής τοποθεσίας.

• Οι χρήστες που δεν τηρούν τους παραπάνω όρους χρήσης θα λαμβάνουν σχετικές προειδοποιήσεις από τους διαχειριστές μέσω προσωπικού μηνύματος ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η συνεχιζόμενη παραβίαση των όρων θα επιφέρει την απαγόρευση δημοσίευσης μηνυμάτων των εν λόγω χρηστών καθώς και τη αποστολή/λήψη προσωπικών μηνυμάτων παρά μόνο από και προς τη Διαχείριση.