Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Καφετιέρα εσπρέσσο με κάψουλες

Συζητήστε όσα δεν σχετίζονται με όλες τις παραπάνω κατηγορίες και παραθέστε ελεύθερα τις απόψεις σας για ό,τι επιθυμείτε

Καφετιέρα εσπρέσσο με κάψουλες

Δημοσίευσηαπό ΧΑΡΜΑΝΗΣ » Δευτ Μαρ 15, 2021 4:20 am

Θέλω να αγοράσω μια καφετιέρα εσπρέσσο από αυτές που παίρνουν τις κάψουλες που πουλάνε στο σούπερ μάρκετ. Προορίζεται για το σπίτι, δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Διαθέτω 50-100 ευρώ το πολύ αλλά να μην είναι της πλάκας. Να κάνει καλό καφέ και οι κάψουλες να είναι σε νορμάλ τιμή. Θυμάμαι παλιά που το σκεφτόμουν πάλι, υπήρχαν κάτι φθηνές εσπρεσιέρες που έκαναν καλή δουλειά. Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο πριν αγοράσω. Αν έχετε κάποια πρόταση να κάνετε ή να πείτε καμιά ιδέα, θα βοηθήσετε. Σας ευχαριστώ.
ΧΑΡΜΑΝΗΣ
 

Επιστροφή στο Ελεύθερη Συζήτηση