Τελικά το 2012 έρχονται ...οι εξωγήινοι

Συζητήστε όσα δεν σχετίζονται με όλες τις παραπάνω κατηγορίες και παραθέστε ελεύθερα τις απόψεις σας για ό,τι επιθυμείτε
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ricardo
Senior Boarder
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: Τρί Φεβ 16, 2010 7:47 pm

Τελικά το 2012 έρχονται ...οι εξωγήινοι

Δημοσίευση από ricardo »

Εικόνα
Ένα πραγματικά ενδιαφέρον άρθρο της Ρώσικης διαδικτυακής εφημερίδας ΠΡΑΒΔΑ όχι μόνο για την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών αλλά και για επικείμενη επίσκεψή τους στη γη το Δεκέμβριο του 2012!

Όπως αναφέρεται στο άρθρο "τα UFO συναντώνται ιδιαίτερα συχνά στα μέσα του 20ου αιώνα, όταν στάθηκε αδύνατον να αγνοηθούν περιστατικά με εμφανίσεις UFO. Ειδικές υπηρεσίες ξεκίνησαν την ίδρυση ειδικών τμημάτων για στρατεύματα αεράμυνας, μυστικά εργαστήρια οργανώθηκαν για να μελετήσουν το φαινόμενο".
Το δημοσίευμα κάνει επίσης αναφορά στο SETI, το αμερικάνικο Ινστιτούτο που μελετά την πιθανότητα ύπαρξης ζωής στο σύμπαν και αναπτύσσει τεχνολογία εξεργασίας σημάτων την οποία χρησιμοποιεί για την αναζήτηση σημάτων από προηγμένους τεχνολογικά πολιτισμούς στον γαλαξία μας.

Αναφέρει λοιπόν πως το SETI δημοσίευσε τη συγκλονιστική δήλωση, ότι τρία γιγάντια διαστημόπλοια κατευθύνονται ήδη προς τη Γη! Το μεγαλύτερο από αυτά είναι 240 χιλιόμετρα πλάτος. Τα δύο άλλα είναι μικρότερα και επί του παρόντος βρίσκονται πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα.

"Τα διαστημόπλοια είχαν εντοπιστεί από το σύστημα αναζήτησης HAARP. Το σύστημα, που βρίσκεται στην Αλάσκα, σχεδιάστηκε για να μελετήσει το φαινόμενο του Βορείου Σέλας. Σύμφωνα με τους ερευνητές του SETI, τα αντικείμενα δεν είναι παρά εξωγήινα διαστημόπλοια. Θα είναι ορατά σε οπτικά τηλεσκόπια, μόλις φτάσουν στην τροχιά του Άρη. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί σχετικά με το συμβάν και τα διαστημόπλοια θα φτάσουν στη Γη, τον Δεκέμβριο του 2012" αναφέρει η ιστοσελίδα.

Η ημερομηνία της υποτιθέμενης επαφής με τον εξωγήινο πολιτισμό φέρνει σκέψεις σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγια, το οποία λήγει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση;

Τα συγκεκριμένα εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν ήδη εντοπιστεί από τη NASA, παρακολουθούνται και παράλληλα αξιολογούνται. Οι Κινέζοι κατηγορούν τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πως αποκρύπτουν σημαντικά στοιχεία όσον αφορά τους εξωγήινους και τις επισκέψεις τους στο πλανήτη μας, όπως και πλήθος φωτογραφιών από την Σελήνη, που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης αυτών των γεγονότων.

Όπως όμως αναφέρει το δημοσίευμα, η επιθυμία των ερευνητών του SETI να έχουν απτά αποτελέσματα ίσως οδηγούν σε λάθος συμπέρασμα σε σχέση με τα αναφερόμενα αντικείμενα: Τα πενήντα χρόνια συνεχούς παρακολούθησης του χώρου δεν απέφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Παρ όλα αυτά, η ανθρωπότητα μόλις έχει αρχίζει να εξερευνά το διάστημα και βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο και ανεξερεύνητο κόσμο.

Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι πολιτισμοί στο σύμπαν, ίσως πολύ κοντά στο δικό μας πολιτισμό.

ΟΘΡΥΣ-ΝΕΤ
Άβαταρ μέλους
spank39
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Τρί Φεβ 23, 2010 9:14 pm

Re: Τελικά το 2012 έρχονται ...οι εξωγήινοι

Δημοσίευση από spank39 »

Έρχονται να μας σώσουν από το Γιωργάκη; :lol:
Απάντηση