Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Σύλλογος Δωδεκανησίων Φοιτητών Αθήνας & Πειραιά

Συζητήστε όσα δεν σχετίζονται με όλες τις παραπάνω κατηγορίες και παραθέστε ελεύθερα τις απόψεις σας για ό,τι επιθυμείτε

Σύλλογος Δωδεκανησίων Φοιτητών Αθήνας & Πειραιά

Δημοσίευσηαπό panagoub » Πέμ Αύγ 28, 2014 3:13 pm

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελληνίων εξετάσεων, οφείλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές, για τις επιδόσεις τους, σε αυτή τη δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία. Ευχόμαστε σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές, καλή σταδιοδρομία. Θα είμαστε δίπλα τους σε αυτό το νέο ξεκίνημα, ώστε να εξοικιωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις συνθήκες που απαιτεί το Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Όσον αφορά τον Σύλλογο μας, θα χαρούμε να υποδεχτούμε τους φοιτητές που θα επιτύχουν σε μια σχολή της Αθήνας ή του Πειραιά και να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της φοιτητικής ζωής.

Οφείλουμε επίσης, να παροτρύνουμε τους μελλοντικούς φοιτητές, να κυνηγήσουν τα όνειρα τους στην χώρα μας. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν, εμείς ως νέοι οφείλουμε να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας αξίζει. Με μεράκι, όραμα και συλλογική προσπάθεια, είναι υποχρέωση μας, να συμβάλλουμε στην αλλαγή νοοτροπίας της ελληνικής κοινωνίας. Μακριά από συμφέροντα και σκοπιμότητες, η νέα γενιά έχει απεριόριστες δυνατότητες, ώστε να διαμορφώσει το μέλλον της. Χωρίς καμία τάση ουτοπισμού, η νέα γενιά, αποτελεί την πλέον ζωτική ύπαρξη και κινητήρια δύναμη της κοινωνίας μας. Είναι χρέος μας λοιπόν, να αποδείξουμε πως δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε η γενιά της «καλοπέρασης», αλλά η γενιά που διεκδικεί το μέλλον της, μέσα από συλλογικές δράσεις και ρεαλιστικές διεκδικήσεις.

Για τους μαθητές, που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Σχολή της επιθυμίας τους, παραθέτουμε μια φράση: «Να προσπαθήσεις και ας αποτύχεις, αλλά μην αποτύχεις να προσπαθήσεις, John Quincy Adams»

Καλή σταδιοδρομία σε όλους!

Επικοινωνία με τον Σύλλογο Δωδεκανησίων φοιτητών Αθήνας στα τηλέφωνα:


Βασίλης: 6982263206

Μαρία: 6978017477

Γιώργος: 6956221893
panagoub
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Πέμ Αύγ 28, 2014 3:12 pm

Επιστροφή στο Ελεύθερη Συζήτηση